Σεξ: 48 αισθησιακές ώρες στη μπανιέρα

1053

Αφιέρωσε στο σύντροφό σου ένα ερωτικό σαββατοκύριακο στο ντους. Όλες ξέρουμε πόσο διεργετικό είναι το νερό. Δοκίμασε λοιπόν να νιώσεις τα συναισθήματα που θα σου προσφέρει μία ερωτικη επαφή με το νερό. Διάβασε πιο κάτω 7 αισθησιακά προκαταρκτικά για να κάνεις στη μπανιέρα με το ταίρι σου.

1. Ξαπλώστε στη μπανιέρα μαζί και βάλε στο σφουγγάρι του ένα αφρόλουτρο που ξέρεις ότι του αρέσει η μυρωδιά του. Χάιδεψέ τον με απαλές κινήσεις σε όλη του την πλάτη για αρκετή ώρα ενώ μην ξεχνάς να προσθέτεις ζεστό νερό στο σφουγγάρι για να μην κρυώνει. Θα σε λατρέψει.

2. Πες του να σου λούσει τα μαλλιά. Το έχεις δει στις ρομαντικές ταινίες του Hollywood και αναρωτιέσαι γιατί το κάνουν; Μην αναρωτιέσαι… Κάνε το πράξη. Όσοι το “τόλμησαν” υποστηρίζουν πως είναι μια πράξη που φέρνει οικειότητα ανάμεσα στους δύο εραστές.

3. Φιληθείτε κάτω από το νερό. Απλό μεν, αλλά θυμήσου πότε ήταν η τελευταία φορά που άνοιξες το ντους και φιληθήκατε από κάτω με το ταίρι σου; Είναι μια αισθησιακή εμπειρία που ανοίγει την όρεξη για ακόμη περισσότερο σεξ στην κρεβατοκάμαρα..

4. Πες του μόλις βγείτε από το ντους να σε σκουπίσει με την πετσέτα. Στην αρχή είναι αστείο, αλλά μετατρέπεται γρήγορα σε μια καυτή διαδικασία. Προκαταρκτικό που οδηγεί κατευθείαν σε αισθησιακό σεξ.

5. Σβήσε τα φώτα, άναψε πολλά κεριά και βυθιστείτε στην μπανιέρα. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως οι πιθανότητες να έχετε ένα ευρύχωρο τζακούζι στο διαμέρισμά σου είναι μειωμένες, αλλά αν θέλεις μια αισθησιακή βραδιά θα στριμωχτείς! Βρες την στάση που σε βολεύει και βυθιστείς σε ένα αρωματικό αφρόλουτρο. Βάλε την κατάλληλη μουσική και μιλήστε για τα συναισθήματά σας, τη σχέση σου και ότι σε απασχολεί.

6. Μετά το ντους κάντε μασάζ ο ένας στον άλλο με κρέμα σώματος. Οι άντρες λατρεύουν το άγγιγμα και τα χάδια και το να αφιερώσεις χρόνο σε αυτό θα σε αποζημιώσει με το καυτό σεξ που προβλέπεται να σου κάνει αμέσως μετά.

7. Έχεις στο σαλόνι κρασί και φράουλες να σας περιμένουν. Κινηματογραφικό και άκρως απολαυστικό για ένα ζευγάρι που δεν βρίσκει εύκολα χρόνο για στιγμές πάθους. Μετά τη χαλάρωση από το καυτό ντους το κρασί και οι φράουλες θα σας χαλαρώσουν τόσο που το σεξ θα γίνει μια αξέχαστη εμπειρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ