Ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου με μοναδικά outfits

676

Έχεις βαρεθεί να φοράς τα ίδια ρούχα συνέχεια;  Η ντουλάπα σου είναι γεμάτη αλλά δεν βρίσκεις κάτι να σου κεντρίζει το ενδιαφέρον; Σου έχουμε τη λύση. Κάνε μια ανανέωση στη γκαρνταρόμπα σου με καινούργια ρούχα που θα δεις πιο κάτω.

Αμάνικο ζιβάγκο: Ένα κομμάτι διαχρονικό το οποίο μπορεί να συνδυαστεί άψογα με τη midi αλλά και την κοντή σας φούστα. Επέλεξέ την crop μορφή του και κέρδισε επιπλέον πόντους κομψότητας.

thumb cropped-black-turtleneck

Ολόσωμη φόρμα: Εάν έχεις κουραστεί συνεχώς με παντελόνια και σακάκια, τότε «εφοδιάσε» την γκαρνταρόμπα σου με τη διαχρονική ολόσωμη φούστα. Πρόκειται για κομψή και άνετη επιλογή, η οποία μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

rihanna-black-jumpsuit

Μεξικάνικη επιρροή: Το πόντσο είναι ευκολοφόρετο, ζεστό και χαρίζει στυλ. Για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις επέλεξε φαρδιές αέρινες μπλούζες.

blue-poncho

thumb (1)

Culottes, οι λατρεμένες: Μια τάση που έκανε δειλά – δειλά την εμφάνισή της και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις. Οι culottes θυμίζουν φαρδιά, παντελόνια μέχρι τη μέση της γάμπας αλλά ταυτόχρονα και midi φούστες συνδυάζοντας με αυτόν τον τρόπο την άνεση και την κομψότητα.

thumb (2) blue-culottes

Τζιν φούστα… Αγαπημένη τάση της δεκαετίας του 70. Πρόκειται για ένα κομμάτι που κάθε γυναίκα οφείλει να έχει στην γκαρνταρόμπα της μιας και χαρίζει girly και συγχρόνως φινετσάτες πινελιές στις εμφανίσεις σου.

alexa-chung-a-line-denim-skirt thumb (3)

Τέλος ανανεώστε το στυλ σου ολοκληρώνοντας τις εμφανίσεις σου με μια δερμάτινη χιαστί τσάντα.

camel-satchel brown-leather-satchel

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ