4 εύκολοι τρόποι για να απαλλαγείς από τους μαύρους κύκλους

801

Ξυπνάς το πρωί για να πας στη δουλεία σου και συνειδητοποιείς ότι έχεις μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

Η έλλειψη ύπνου λόγω ξενυχτιού αλλά και κούρασης, προκάλεσε αυτή τη κατάσταση. Παρακάτω θα διαβάσεις τέσσερις τρόπους για να απαλλαγείς από τους μαύρους κύκλους εύκολα και γρήγορα.

1. «Εφοδιάσου» με φακελάκια τσαγιού. Τοποθέτησε ένα κρύο σακουλάκι σε κάθε μάτι και άφησέ το για λίγα λεπτά ανακαλύπτοντας στη συνέχεια τα ευεργετικά του αποτελέσματα.

2. Χρησιμοποίησε μια σακούλα πάγο ή ένα πανί βουτηγμένο σε κρύο νερό και τοποθέτησέ το κάτω από το μάτι. Εναλλακτικά βάλτε ένα κουτάλι για λίγα λεπτά στην κατάψυξη και στη συνέχεια τοποθετήστε το στο κάτω μέρος των ματιών σας. Η κρύα θερμοκρασία από το κουτάλι σφίγγει τα αιμοφόρα αγγεία μειώνοντας την κοκκινίλα και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια.

3. Βάλε σε ένα μπολάκι παγωμένο γάλα και βουτήξτε 2 βαμβάκια. Στύψε τα και τοποθέτησέ τα με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτει όλο το μάτι. Άφησέ τα για περίπου 15 λεπτά. Το κρύο γάλα σφίγγει τα αιμοφόρα αγγεία και μειώνει το πρήξιμο. Προτίμησε πλήρες γάλα γιατί βοηθάει στο ξηρό και ερεθισμένο δέρμα.

4. Δημιούργησε ένα μείγμα ανανά και κουρκούμης (μπαχαρικό), βάλε το κάτω από τα μάτια και δες γρήγορα τα θετικά αποτελέσματα.

Ο πιο φυσικός τρόπος για να αντιμετωπίσεις τους ανεπιθύμητους μαύρους κύκλους είναι να κοιμηθείς καλά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ