9 σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σου είναι εξαιρετικός εραστής

775

Για να διαπιστώσεις εάν ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου είναι καλός εραστής τότε δες παρακάτω τα σημάδια και βάλε ένα τικ πόσα από αυτά έχει στο τομέα του σεξ.

1. Ξέρει πώς να σε αγγίζει. Γενικά. Αν όταν σου πιάνει το χέρι ή όταν σε αγκαλιάζει από τη μέση νιώθεις κάτι να σε διαπερνάει είναι εγγυημένο ότι ξέρει τι πρέπει να κάνει και σε άλλα σημεία του σώματός σου. Μην υποτιμάς και το πιο φιλικό του άγγιγμα.

2. Σε κάνει να νιώθεις μοναδική. Είμαστε της άποψης πως για να είσαι μαζί με κάποιον άντρα το να σε κάνει να νιώθεις σέξι, όμορφη και έξυπνη είναι σημαντική προϋπόυθεση. Αν αυτός που θες να φιλοξενήσεις στο κρεβάτι σου σε κάνει να νιώθεις έτσι κάθε φορά που σε βλέπει σημαίνει ότι σε εκτιμάει και το ίδιο ακριβώς θα κάνει και με τις επιθυμίες σου στο σεξ.

3. Είναι φιλόδοξος. Αν έχεις βγει με ένα άντρα τεμπέλη θα ξέρεις πολύ καλά πως η τεμπελιά του φτάνει και στην συμπεριφορά του στο κρεβάτι. Υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά σπάνια. Ο σκληρά εργαζόμενος στο γραφείο είναι και σκληρά “εργαζόμενος” και στην κρεβατοκάμαρα.

4. Είναι πολύ καλός στις πονηρές ματιές. Φυσικά αυτό δεν το πιστοποιεί καμία έρευνα γύρω από το σεξ, αλλά αν γυρίσεις πίσω και κοιτάξεις τους εραστές σου είναι σίγουρο πως οι top σου είχαν διδακτορικό στην αποπλάνηση με το βλέμμα. Αντιθέτως αυτοί που ήταν νευρικοί και ντροπαλοί όταν τους κοίταζες είναι περίπου το ίδιο και κάτω από τα σεντόνια.

5. Δεν σε πιέζει για το επόμενο βήμα. Όσοι άντρες βιάζονται δεν δίνουν στο σεξ τη βαρύτητα που χρειάζεται. Οι άντρες που κάνουν κίνηση για σεξ από το πρώτο ραντεβού βιάζονται να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες, αδιαφορώντας για τις δικές σου. Δεν τον θες αυτόν στο κρεβάτι σου.

6. Δεν είναι επικριτικός. Γενικά. Αν δεν κρίνει που ακόμα βλέπεις το Sex & The City κάθε βράδυ στην τηλεόραση, δεν θα σε κρίνει και για όλα όσα σου αρέσουν στο σεξ. Και αυτό χαρακτηρίζει έναν εξαιρετικό εραστή.

 7. Χρησιμοποιεί τα χέρια του με τέτοιο τρόπο που σε κάνει να σκέφτεσαι πάντα ότι έχει ένα ειδικό… ταλέντο. Όταν παρατηρείς τα χέρια του τη στιγμή που μιλάει, οδηγεί ή πίνει το ποτό του σημαίνει ότι έχει μια άνεση και αυτό είναι σπουδαίο προσόν.

8. Νιώθεις άνετα όταν είσαι μαζί του. Αν νιώθεις πως σε δέχεται και σε σέβεται και παράλληλα επικοινωνείτε σωστά (δηλαδή ακούει ότι μιλάς) τότε οι πιθανότητες η σεξουαλική σας χημεία να είναι υπέροχη είναι αυξημένες. Ο καλός εραστής πρέπει να ακούει τις ανάγκες σου.

9. Έχει αυτοπεποίθηση. Γενικά. Αν κάποιος έχει έλλειψη αυτοπεποίθησης δεν σημαίνει αυτόματα πως είναι κακός εραστής. Σημαίνει, όμως, πως δεν είναι εξαιρετικός εραστής! Και ποιος θέλει τη μετριότητα;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ