Έτσι θα πετύχεις τον πιο συγκλονιστικό οργασμό της ζωής σου!

740

Προφανώς θα έχεις παρατηρήσει ότι, μερικές φορές, όταν κάνεις σεξ, βρίσκεις τον εαυτό σου να πηγαίνει από το μηδέν στην πλήρη “ενεργοποίηση” μέσα σε λίγα λεπτά.

Όταν είσαι πλήρως ερεθισμένη, σε μεγάλο βαθμό επικεντρώνεσαι στο να φτάσεις στον απόλυτο προορισμό… τον Οργασμό!

Αφήνεις γρήγορους στεναγμούς ηδονής. Καταβροχθίζεις αέρα και τον κρατάς στα πνευμόνια σου και αφήνεις την απόλαυση να διαπεράσει το κορμί σου. Λίγα λεπτά αργότερα, το στήθος σου βαραίνει, τα μάτια γυρνάνε πίσω και οι αναστεναγμοί γίνονται μακριοί και δυνατοί… Έρχεται η ολοκλήρωση!

Και έτσι απλά, τα καταφέρνεις.

Μια γρήγορη σπίθα, μια ισχυρή έκρηξη, και στη συνέχεια η σκληρή επιστροφή πίσω στην πραγματικότητα.

Δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό με αυτό το είδος του οργασμού. Κάθε φορά που έχεις ένα, είναι όλα καλά και καταπληκτικά.

Θα έχεις ακούσει όμως για οργασμούς σε όλο το σώμα, αυτοί που κάνουν το έδαφος να ταρακουνιέται κάτω από τα πόδια σου και μια καυτή αίσθηση να διαπερνά ολόκληρο το κορμί σου!

Ίσως, κάποιες σπάνιες φορές μάλιστα, να έχεις νιώσει κάτι τόσο συγκλονιστικό… κατά λάθος!

Σίγουρα θα ήθελες να μάθεις πως να πετυχαίνεις ένα τόσο δυνατό οργασμό!

Ακόμη κι αν δεν έχεις εντρυφήσει στα άδυτα του Ταντρικού σεξ, θα πρέπει να ξέρεις τις ευεργετικές ιδιότητες της σωστής χρήσης της αναπνοής!

Η ανάσα είναι το όχημα για την κυκλοφορία της ερωτικής ενέργειας σε όλο το σώμα!

Ίσως να φοβάσαι ότι αν αρχίσεις να σκέφτεσαι τον τρόπο που πρέπει να αναπνέεις, θα αποσυντονιστείς και θα χάσεις τη συγκέντρωσή σου, μαζί με τον πολυπόθητο οργασμό!

Αλλά, αν είσαι θαρραλέα και σου αρέσει να πειραματίζεσαι ψάχνοντας το καλύτερο σεξ, κάνε ένα πείραμα.

Την επόμενη φορά που θα κάνεις σεξ και είσαι σε κατάσταση ερεθισμού, αντί να επικεντρωθείς στην κορύφωση και να αρχίσεις να αναπνέεις ακανόνιστα, δοκίμασε κάτι διαφορετικό.

Πάρε βαθιές ανάσες!

Κάθε φορά που νιώθεις ότι πλησιάζεις στην κορύφωση, πάρε μια βαθιά ανάσα, ελέγχοντας πλήρως την αναπνοή σου και στη συνέχεια εξέπνευσε αργά και σταθερά.

Επανέλαβε το μέχρι να βρεις έναν ωραίο, σταθερό ρυθμό. Σύντομα, θα νιώσεις σαν να είσαι σε κατάσταση διαλογισμού, ότι έχεις συνείδηση της αναπνοής σου και της απόλαυσης που βιώνει το σώμα σου. Φτάνεις στην έκσταση!

Όταν καταφέρεις να έχεις τον έλεγχο, να έχεις επίγνωση της αναπνοής σου, θα μπορείς να απομακρύνεσαι από την κορύφωση χωρίς όμως να χάνεις την ερωτική σου διάθεση…

Θα μπορείς να νιώσεις την απολαυστική ενέργεια να κινείται μέσα στο σώμα σου, με κάθε εισπνοή, και με κάθε εκπνοή θα μπορείς να απομακρύνεις την ενέργεια από την κλειτορίδα και να την διαχέεις προς τα χέρια, τα πόδια, την καρδιά και τα μάτια σου.

Και όταν τελικά θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να φτάσει στην κορύφωση, μετά από περίπου πέντε λεπτά βαθιάς, συνειδητής αναπνοής, κάθε κύτταρο στο σώμα σου… θα φτάσει στα αστέρια!!!

Και η αίσθηση αυτή μπορεί να κρατήσει για περισσότερο από ένα λεπτό!

Είναι συγκλονιστική αίσθηση και είναι τόσο εύκολο να την πετύχεις… όσο η αναπνοή!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ