Προσποιήθηκες οργασμό; Ποτέ ξανά…!

893

Η αλήθεια είναι ότι για να φτάσεις σε οργασμό με το σύντροφό σου απαιτείται χρόνος, υπομονή, και γενναία προσπάθεια.

Όλοι οι άντρες, από την πρώτη κιόλας φορά, βάζουν τα δυνατά τους, χρησιμοποιούν όλα τα κόλπα τους προκειμένου να σου δώσουν… λίγη χαρά! Το θέμα όμως είναι ότι ο οργασμός είναι περίπλοκη υπόθεση και δεν τον έχουμε στο «τσεπάκι» μας, όπως οι άντρες.

Προσπαθούν όμως τόσο σκληρά, που αισθανόμαστε ότι τους χρωστάμε μια «παράσταση». Μερικές φορές δεν σταματάνε ή αισθάνονται ότι δεν πρέπει να σταματήσουν μέχρι… να μας δουν να σφαδάζουμε.

Για να μην πληγώσουμε τα αισθήματα τους και για να τους κάνουμε να νιώσουν «ικανοί» και «καλοί εραστές», πολλές φορές επιλέγουμε να «προσποιούμαστε», παρά να είμαστε ειλικρινείς.

Αναπνέουμε λίγο πιο δυνατά, βγάζουμε μερικά βογκητά απόλαυσης και όλα αυτά μαζί… τα ολοκληρώνουμε με ένα εντυπωσιακό κρεσέντο!

Η «προσποίηση» μπορεί να είναι μια εύκολη λύση και θεωρητικά δεν δημιουργεί θέματα στη σχέση.

Ο εραστής σου αισθάνεται καλά κι εσύ έχεις βγάλει το βάρος από πάνω σου…

Είναι πράγματι έτσι;

Όταν ο σύντροφος σου αντιληφθεί ότι υποκρίνεσαι θα βρεθείτε και οι δυο σε δύσκολη θέση. Ακόμη όμως κι αν δεν το καταλαβαίνει, δεν είναι λίγες οι φορές που αισθάνεσαι τύψεις και ενοχές για αυτή την καλοπροαίρετη ανειλικρίνεια.

Ο οργασμός είναι υπόθεση και των δυο και βασίζεται στην σωματική όσο και στην πνευματική επαφή. Σε καμία περίπτωση δεν έχει να κάνει με το πόσο καλό εραστής είναι ο σύντροφός σου και κυρίως δεν εξαρτάται από τα… «προσόντα» του!

Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένας σύντροφος, ο οποίος να αντιλαμβάνεται ότι το σεξ δεν είναι μόνο αμοιβαίοι οργασμοί. Είναι επίσης οικειότητα και χημεία. Ο οργασμός θα έρθει στην ώρα του, χωρίς άγχος και βιασύνες. Το βασικό είναι να υπάρχει ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη, ακόμη κι όταν πρόκειται για μεμονωμένη σεξουαλική επαφή.

Ποτέ ξανά ψεύτικοι οργασμοί! Δεν θα ξανανιώσεις υποχρεωμένη να φτάσεις στην κορύφωση!

Ειλικρίνεια και μετά θα έρθουν και όλα τα άλλα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ