Τι δείχνει το περπάτημα μιας γυναίκας για τον… οργασμό της

153

Τι δείχνει το περπάτημα μιας γυναίκας για τον… οργασμό της: Επιστήμονες από το καθολικό Πανεπιστήμιο του Λούβεν στο Βέλγιο ρώτησαν ένα μεγάλο δείγμα γυναικών, τι είδους οργασμό έχουν

Στη συνέχεια βιντεοσκόπησαν το τρόπο που περπατούσε η κάθε γυναίκα που συμμετείχε στην έρευνα.

Μετά τα βίντεο τα πρόβαλλαν σε μια ομάδα από ψυχολόγους και σεξολόγους, οι οποίοι φυσικά και δεν γνώριζαν τι είχε απαντήσει η κάθε γυναίκα.

Το αποτέλεσμα εξέπληξε ευχάριστα τους ειδικούς αφού οι απαντήσεις τους ήταν ίδιες με εκείνες που έδωσαν οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα.

Τι δείχνει το περπάτημα μιας γυναίκας για τον… οργασμό της

Πως έγινε αυτό;

Οι ειδικοί ανακάλυψαν με σχετική ευκολία, το είδος του οργασμού, από τον τρόπο που περπατούσαν και όπως εξήγησαν αργότερα, αυτό φαίνεται από το χαλάρωμα συγκεκριμένων μυών του σώματος καθόλη την διάρκεια της βάδισης των γυναικών.

“Η ανάλυσή μας έδειξε πως η μεγαλύτερη περιστροφή της λεκάνης και των σπονδύλων όταν περπατούν, καθώς και το μεγαλύτερο μήκος του δρασκελισμού είναι χαρακτηριστικά των γυναικών που έχουν κολπικό οργασμό”, ανέφεραν οι επιστήμονες.

Συνήθως στο βάδισμά τους διακρίνει κανείς περισσότερη «ρευστότητα», ενέργεια, αισθησιασμό, ή ελευθερία, τόνισε ο επικεφαλής της έρευνας.

Πλησιάζει η Παγκόσμια Ημέρα Κορύφωσης! Εσύ τη γιορτάζεις;

Παγκόσμια Ημέρα Κορύφωσης: Ο οργασμός είναι ουσιαστικά η κορύφωση της ερωτικής διέγερσης. Διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα και στην πραγματικότητα αποδεσμεύεται η ένταση της επαφής, προκαλώντας μια παροδική αίσθηση θολωμένης συνείδησης

«Δεν μπορώ να τελειώσω. Tι να κάνω» αναρωτιέσαι αλλά σε πληροφορούμε ότι δεν είσαι μόνη! Η έρευνα μιλάει από μόνη της και τα στοιχεία κάνουν τζιζ! Διάβασε αναλυτικά για να μην τρελαίνεσαι.

Στις 8 Αυγούστου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Κορύφωσης, μία γιορτή για τη σημαία της υγιούς ερωτικής ζωής. Σε κάποιες κοινωνίες, ειδικά για τις γυναίκες, η κορύφωση θεωρείται ταμπού. Εμείς εδώ την εξυμνούμε και βρήκαμε μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά για να διεκδικήσεις πιο δυναμικά αυτό που σου αξίζει.

Γιορτάστηκε για πρώτη φορά το 1998, με πρωτοβουλία του Αμερικανού εικαστικού καλλιτέχνη και ακτιβιστή, Άλεξ Χίρκα. Η ιστορία όμως μας μαθαίνει ότι η προσπάθεια καταπίεσης του γυναικείου έρωτα και γενικότερα της απελευθέρωσης από την κοινωνία ξεκινάει πολλούς αιώνες πίσω.

Η κορύφωση δεν θεωρείται δεδομένη και η αυτοϊκανοποίηση -πόσο μάλλον η ύπαρξη ενός παιχνιδιού στο συρτάρι- δεν ομολογούνται τόσο εύκολα, κάτι που κάνουν περήφανα οι άντρες.

Σε επιστημονικό επίπεδο, δεν είναι απαραίτητος σε μια συνεύρεση προκειμένου να υπάρξει γονιμοποίηση, σε αντίθεση με τον αντρικό που θα εκσπερματίσει και θα γονιμοποιήσει τα γυναικεία ωάρια. Ακόμη όμως και οι επιστήμονες ανά την ιστορία αντιμετώπισαν τον γυναικείο «ο» από τα όρια του θεμιτού αποτελέσματος για μια επιτυχημένη σύλληψη εμβρύου μέχρι εκείνα που μιλούσαν για μια υστερική εκδήλωση της γυναικείας φύσης η οποία έπρεπε να αντιμετωπιστεί με φαρμακευτική αγωγή προκειμένου να ηρεμήσει.

Fact: Το 1880 εμφανίστηκε το πρώτος ηλεκτρομηχανικό παιχνίδι και όσο η ανθρωπότητα ερχόταν πιο κοντά στον ηλεκτρισμό, τόσο οι γυναίκες εξοικειώνονταν περισσότερο με τον αυνανισμό και τον «ο». Οι πρώτες ταινίες ερωτικού περιεχομένου κάνουν την εμφάνισή τους την ίδια περίοδο με σκηνές όπου η γυναίκα φτάνει στην κορύφωση, ανοίγοντας δειλά την πόρτα για την σημασία της γυναικείας ικανοποίησης.

Δεν μπορώ να τελειώσω. Δεν είσαι η μόνη!

Μία πρόσφατη online έρευνα του περιοδικού Cosmopolitan σε γυναίκες 18-40 ετών αποκάλυψε ότι υπάρχει μεγάλο κενό στην ικανοποίηση των γυναικών συγκριτικά με αυτή των αντρών.

67% των γυναικών έχουν προσποιηθεί ενώ το 72% παραδέχτηκαν ότι ο σύντροφός του δεν τις βοήθησε να φτάσουν σε κορύφωση.

Το ποσοστό των αντρών που εκσπερματίζουν σε κάθε συνεύρεση όπως προέκυψε από την έρευνα αγγίζει το 95%.

Το πιο ανησυχητικό συμπέρασμα είναι ότι οι γυναίκες προσποιούνται είτε επειδή δεν θέλουν να επικοινωνήσουν στο σύντροφό τους τον τρόπο που θα τις οδηγήσει σε αυτό είτε επειδή θέλουν να τελειώνει πιο γρήγορα η όλη διαδικασία του έρωτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ