Οδηγός της τεμπέλας. 6 σωτήρια fashion tips

777

Οι περισσότερες από εμάς θα προτιμούσαμε να καθίσουμε σπίτι και να μην κάνουμε τίποτα παρά να βγούμε έξω με ένα καθόλου άνετο outfit

Τα καλά νέα είναι ότι  το loungewear έχει εμφανιστεί στο προσκήνιο πολύ τα τελευταία χρόνια. Όχι μόνο υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά χαλαρά, άνετα ρούχα που είναι πραγματικά πολύ μοντέρνα. Μπορείς να πας από μια μέρα έξω με τους φίλους σου μέχρι να καταρρέεις επάνω στον καναπέ χωρίς να αισθάνεσαι την ανάγκη να αλλάξεις σε κάτι πιο άνετο. Ζούμε σε μια χρυσή εποχή του comfy ντυσίματος, παράδεισο της μόδας της τεμπέλας(βλέπε εμένα). Διάβασε λοιπόν 6 πράγματα που πρέπει να κάνεις για να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτή τη μαγική στιγμή.

1. Κάνε ένα πέρασμα από την ντουλάπα σου, τράβηξε προς τα έξω κάθε άβολο ρούχο που έχεις στην κατοχή σου και αποθήκευσέ το κάτω από το κρεβάτι σου, στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου σου, ή οπουδήποτε αλλού. Δεν το πετάς, μπορείς απλά να το πάρεις από το οπτικό σου πεδίο, ώστε να μπορείς να επικεντρωθείς στα άνετα ρούχα που πραγματικά θέλεις να φοράς.

2. Αν πρόκειται να αγοράσεις καινούργια ρούχα, να επιμείνεις σε ένα-δυο καταστήματα που ξέρεις ότι έχουν το στυλ αυτό και μην κάνεις τον κόπο να ψάξεις αλλού. Τα περισσότερα από τα ρούχα σου είναι από εκεί ούτως ή άλλως. Σταμάτα να σπαταλάς χρόνο και πολύτιμη ενέργεια να τρέχεις σε όλα τα εμπορικά κέντρα. Εάν δεν έχουν κάτι συγκεκριμένο που θέλεις, πάρτο σαν σημάδι ότι δεν θες πραγματικά να ψωνίσεις κάτι από εκεί.

3. Μείνε σε μια ουδέτερη παλέτα χρωμάτων, ώστε τα πάντα στην ντουλάπα σου να πηγαίνουν μαζί, κάνοντας τη διαδικασία της διαλογής υπερβολικά εύκολη. Με αυτό τον τρόπο, μπορείς να ντυθείς με στυλ ακόμα και όταν είναι πρωί και μισό-κοιμάσαι.

4. Επέτρεψε στον εαυτό σου ένα χρώμα υπογραφή να ζωντανεύει που και που το στυλ σου όταν η διάθεσή σου χτυπάει κόκκινα. Ακόμη και οι τεμπέλες το θέλουν αυτό.

5. Πάρε δυο ολόσωμες φόρμες, μία με σχέδια και μία μονόχρωμη και πραγματικά τη φοράς και τελείωσες. Επίσης τώρα για το καλοκαίρι πάρε μονόχρωμα απλά φορεματάκια που μπορείς να φορέσεις από το πρωί στη δουλεία μέχρι το βράδυ στη βόλτα και να παίξεις μαζί τους με διάφορα αξεσουάρ.

6. Βεβαιώσου ότι όλα τα ρούχα σου πλένονται στο πλυντήριο . Το στεγνό καθάρισμα είναι ενοχλητικό και ακριβό και δεν είναι κάτι που πρόκειται ποτέ να κάνεις για ρούχα που είναι ευαίσθητα στο πλύσιμο. Διότι αν έχεις αγοράσει κάτι που θέλει στεγνό καθάρισμα μόνο ή θα πρέπει να το φορέσεις μέχρι να βρωμίσει πάνω σου και στη συνέχεια να το αφήσεις στο καθαριστήριο κάνα μήνα ή κατά λάθος να το πλύνεις στο πλυντήριο και να καταλήξει στα σκουπίδια η κανένα ξεσκονόπανο στην καλύτερη.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ