Πως να συνδυάσεις το άσπρο καλοκαιρινό σου φόρεμα

927

Έρχεται το καλοκαίρι και θέλεις να φορέσεις ένα κλασικό, άσπρο καλοκαιρινό φόρεμα. Πως όμως θα το φορέσεις και με τι μπορείς να το συνδυάσεις;  Υπάρχουν παρακάτω διάφοροι συνδυασμοί που θα σε βοηθήσουν  να επιλέξεις.

Μπορεί να σου ακούγεται ωραία η ιδέα να συνδυάσεις άσπρο φόρεμα με άσπρα αξεσουάρ, προτίμησε όμως να «σπάσεις» λίγο το άσπρο. Ένα άσπρο φόρεμα ταιριάζει υπέροχα με nude αποχρώσεις ή χρυσό. Δοκίμασε να φορέσεις μεγάλα σκουλαρίκια (οι κρίκοι και γενικά τα «κρεμαστά» σκουλαρίκια ταιριάζουν υπέροχα στα άσπρα bohemian φορέματα) και μη διστάσεις να φορέσεις πολλά βραχιόλια μαζί. Για τα πόδια επέλεξε σαντάλια gladiator σε μεταλλικό χρώμα ή μπαλαρίνες.

ασπρο

 

Εναλλακτικά, συνδύασε το άσπρο σου φόρεμα με πινελιές χρώματος. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πράσινα, κοραλλί, τιρκουάζ και κίτρινα αξεσουάρ, ενώ τίποτα δεν σε εμποδίζει να κάνεις τους δικούς σου ξεχωριστούς συνδυασμούς.

ασπρο

 

Μην ξεχνάς επίσης τη ζώνη. Μία ζώνη σε απαλό καφέ χρώμα μπορεί να δώσει ξεχωριστή όψη σ’ ένα καλοκαιρινό άσπρο φόρεμα. Συνδύασε με τσάντα στο ίδιο χρώμα, ενώ πρόσθεσε και μια πορτοκαλί πινελιά για αλλαγή και νάζι.

ruffle-white-dress

 

 

Να έχεις υπόψη ότι τα άσπρα φορέματα και γενικά όλα τα άσπρα ρούχα μπορούν να «αποκαλύψουν» το εσώρουχό σου. Επέλεξε εσώρουχα σε χρώμα του δέρματος, αντί για άσπρο. Εννοείται ότι το μαύρο χρώμα είναι απαγορευτικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ