6 στοιχεία της εμφάνισής μας που ξενερώνουν τους άντρες

333

Έχεις το πρώτο σου ραντεβού και έχεις προσέξει κάθε λεπτομέρεια και όλα είναι στην εντέλεια. Μήπως όμως τελικά αυτό είναι το λάθος σου; Ότι μπορεί και να το έχεις ίσως παρακάνει;

1. Υπερβολικό άρωμα

Μια σταγόνα πίσω από κάθε λοβό του αυτιού και στους καρπούς των χεριών είναι αρκετό για να τον προκαλέσετε κι εκείνος να μην… γυρίσει από την άλλη.

2. Δραματικές (ψεύτικες) βλεφαρίδες

Μπορεί να έχουν επιστρέψει στη μόδα οι ψεύτικες βλεφαρίδες για δραματικό look σαν αυτό της Τουίγκυ, όμως οι άντρες σχεδόν τρομάζουν στη θέα τους κι είναι εύκολο να το καταλάβουμε αφού δεν έχει καμία φυσικότητα.

3. Βερνίκια μαύρα, κίτρινα και φλούο

Μπορεί να είναι στη μόδα αλλά οι άντρες, τα σιχαίνονται αυτά τα χρώματα, όσο κι αν εμάς μας αρέσουν!

4. Σκουρόχρωμο μέικ απ που γυαλίζει

Αν δεν έχετε βρει την σωστή, ακριβή απόχρωση μέικ απ, καλύτερα να μην βάλετε καθόλου, γιατί επιλέγοντας μια πιο σκούρα (αυτό είναι το χειρότερο) θα φαίνεται σα να φοράτε μάσκα. Αν μάλιστα ξεχάσετε και την πούδρα και το πρόσωπό σας γυαλίζει, τότε μην αναρωτηθείτε γιατί δεν σας ξαναπήρε τηλέφωνο…

4. Αφυδατωμένο δέρμα σε χέρια και γάμπες

Είναι εύκολο να μην αφήνουμε το δέρμα μας να αφυδατώνεται… Μια καλή ενυδατική κρέμα ή λάδι αμέσως μετά το ντους σε χέρια και πόδια και το θέμα…λύθηκε!

5. Υπερβολική λακ σε μπούκλες (που δεν κουνιούνται)

Αν είναι η ημέρα του γάμου σας, τότε συγχωρείστε. Σε κάθε άλλη περίπτωση όμως το να εμφανιστείτε με μπούκλες που έχουν “κοκαλώσει” εξαιτίας της ποσότητας της λακ, είναι τουλάχιστον αστείο. Αφήστε δε την έκπληξη του συντρόφου σας αν προσπαθήσει να σας χαϊδέψει … στα μαλλιά.

6. Μαύρο smokey eyes για πρωί ή απόγευμα

Είναι ωραίο και μυστηριώδες αλλά μόνο για το βράδυ και μάλιστα για πολύ αργά και για εξαιρετικές περιπτώσεις! Αν εμφανιστείτε με μαύρο smokey eyes το απόγευμα για καφέ, θα είναι λάθος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here