Πώς μπορείτε να εφαρμόσετε το ρουζ με 3 εύκολους διαφορετικούς τρόπους

234

Για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ να βάζουμε ρουζ. Αν το τοποθετήσουμε σωστά θα προσδώσει στο πρόσωπό μας φρεσκάδα και υγεία, κάτι που είναι απαραίτητο σε κάθε ηλικία. (Υγρό eyeliner: Πώς με λίγη δεξιοτεχνία μπορούμε να αποκτήσουμε σαγηνευτικό βλέμμα).

Στην αγορά κυκλοφορούν αμέτρητες αποχρώσεις ώστε να επιλέξετε εκείνη που κολακεύει τον τόνο της επιδερμίδας σας, αλλά και διαφορετικές υφές. Μην ξεχνάτε πως πρέπει να επενδύσετε σε ένα καλής ποιότητας για να μην γεμίσετε σπυράκια ή αλλεργία.

Εάν έχετε ξηρό δέρμα ή θέλετε ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα προτιμήστε ρουζ με κρεμώδη ή υγρή σύνθεση, ενώ εσείς που έχετε πιο λιπαρή επιδερμίδα και θέλετε διάρκεια και σταθερότητα στο μακιγιάζ επιλέξτε ένα σε μορφή πούδρας.

Έχοντας βγάλει αυτό από τη μέση, το μόνο που μένει είναι να αποφασίσετε πώς θα το εφαρμόσετε. Μπορεί παλαιότερα, ο τρόπος να ήταν ένας και να ήθελε να τοποθετείτε το ρουζ στα μήλα του προσώπου, πλέον όμως υπάρχουν κι άλλοι που ίσως κολακεύουν περισσότερο το σχήμα του προσώπου σας ή απλά σας αρέσει πιο πολύ το εφέ που κάνουν.

Δείτε στο βίντεο παρακάτω τους τρεις πιο δημοφιλείς τρόπους εφαρμογής που επικρατούν τελευταία στο χώρο της ομορφιάς και πειραματιστείτε την επόμενη φορά που θα κάνετε το μακιγιάζ σας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ