Μακιγιάζ: Πώς μπορείτε να κρύψετε την κούραση κάτω από τα μάτια

171

Υπάρχουν φορές που δείχνουμε όλες μας ξεκούραστες και λαμπερές και άλλες που είτε λόγω έντονης κούρασης ή ακόμη και κακής διατροφής δείχνουμε κουρασμένες, θαμπές και άτονες. Το πρόβλημα όσο μεγαλώνουμε γίνεται ακόμη πιο έντονο κάτω από τα μάτια και φυσικά όλες μας έχουμε κάνει το ολέθριο λάθος να περάσουμε πολλές στρώσεις κονσίλερ που τονίζουν ακόμη περισσότερο το όλο πρόβλημα.

Το κορυφαίο μυστικό για ξεκούραστα μάτια

Ο διάσημος Ισπανός μακιγιέρ Ivan Gomez έκανε μόδα το ανάποδο cat- eye, συμβουλεύοντας τις followers του στο Instagram να σχηματίζουν μια γραμμή με eyeliner μόνο στο κάτω μέρος των βλεφαρίδων τους, η οποία να καταλήγει σε ανοδική πορεία, δημιουργώντας κατά κάποιον τρόπο το εφέ του lifting προς τα πάνω. Με αυτόν τον τρόπο τα μάτια θα δείχνουν πιο έντονα και μεγάλα, ενώ η πρότασή του δεν αφορά μόνο στο μαύρο eyeliner, αλλά και σε άλλους χρωματισμούς, πιο φωτεινούς και χρωματιστούς, για εξίσου θηλυκά και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Για ένα πιο ολοκληρωμένο και ξεκούραστο look ο Gomez προτείνει, επίσης, την τοποθέτηση highlighter στην εσωτερική γωνία των ματιών αλλά και στο τόξο των φρυδιών, σχηματίζοντας κατά κάποιον τρόπο ένα σχήμα V. Οι πολλές στρώσεις μάσκαρα για επιπλέον μήκος λειτουργούν ως τελική πινελιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ