Να κάνω σχέση με νεότερο άντρα;

691

Η σχέση με νεότερο άντρα υπήρξε θέμα ταμπού για πολλά χρόνια. Οι συντηρητικές κοινωνίες που κυριάρχησαν στο παρελθόν ήταν κάθετες στο θέμα αυτό! Δεν υπήρχε περιθώριο συζήτησης

Τώρα όμως που τα μυαλά έχουν απελευθερωθεί και τα στερεότυπα καταρρέουν η απόφαση είναι καθαρά δική σου! Πριν όμως αποφασίσεις να προχωρήσεις σε μια τέτοια σχέση θα πρέπει να αναλογιστείς τι μπορεί να σου προσφέρει μια τέτοια σχέση, αν μπορεί να έχει διάρκεια κτλ.

Η καλύτερη αρχή για να κάνεις μια συνειδητή επιλογή είναι να καταγράψεις τα θετικά και τα αρνητικά μιας τέτοιας σχέσης.

Μην ανησυχείς, το κάναμε εμείς για σένα!

Πλεονεκτήματα

1. Ζωντάνια: Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα σε μια σχέση με έναν μικρότερο άντρα είναι ότι ο άντρας αυτός έχει συνήθως τρομερή ζωντάνια. Η φλόγα μέσα του καλά κρατεί. Μια φλόγα έτοιμη να ζεστάνει τη γυναίκα και να την αναζωογονήσει. Όπως είναι εύκολα κατανοητό, αυτή η περίσσεια ενέργειας μπορεί να μεταδοθεί στην γυναίκα και να την κάνει να αισθάνεται ξανά νέα, δυναμική και το κυριότερο επιθυμητή. Οι μικρότεροι άντρες θέλουν να ζήσουν την περιπέτεια και σκοπεύουν να αγωνιστούν γι’ αυτό. Μια περιπέτεια που ταυτόχρονα θα ζει και η γυναίκα που βρίσκεται πλάι τους.

2. Έλλειψη αρνητικών εμπειριών: Άλλο ένα πλεονέκτημα  μιας σχέσης με μικρότερο άντρα είναι ότι συνήθως δεν κουβαλάνε μαζί τους μεγάλο φορτίο από αρνητικά συναισθήματα που δημιουργήθηκαν από παλαιότερες σχέσεις. Αυτό τους κάνει πιο ανοιχτόμυαλους, χωρίς πολλές προκαταλήψεις, ενώ ταυτόχρονα δεν έχουν την ανάγκη ή την τακτική να κρατούν αποστάσεις ως μέσο άμυνας.

3. Αυτοπεποίθηση: Ακόμη ένα σημαντικό πλεονέκτημα μιας σχέσης με μικρότερο άντρα είναι η αισθητή βελτίωση της αυτοπεποίθησης της γυναίκας. Μια γυναίκα που έχει σχέση με έναν μικρότερο άντρα διακρίνει στον εαυτό της ότι έχει ακόμα τα φυσικά χαρίσματα να σαγηνεύσει και τον πιο δύσκολο άντρα.

4. Σεξ:  Ένας νεότερος άντρας προφανώς έχει περισσότερες αντοχές και άφθονη ενέργεια που είναι πρόθυμος να ξοδέψει για τη γυναίκα που είναι μαζί του. Μπορεί βέβαια να μην είναι και ο πιο έμπειρος εραστής ωστόσο με την κατάλληλη δασκάλα θα μάθει γρήγορα. Άλλωστε σε πολλές γυναίκες αρέσει αυτός ο ρόλος.

Μειονεκτήματα

Δύσκολο πρόγραμμα: Ένα βασικό μειονέκτημα σε μια σχέση με μικρότερο άντρα είναι ότι λόγω της έξτρα ενέργειας και της μεγάλης όρεξης για περιπέτεια που διαθέτουν, μπορεί αργά ή γρήγορα να αρχίσουν να επιθυμούν εμπειρίες σε καταστάσεις που μπορεί να μην σε περιλαμβάνουν. Ένας νέος άντρας θέλει να ζήσει πολλές περιπέτειες για το λόγο αυτό είναι αρκετά δύσκολο να δημιουργήσει κάτι μόνιμο και σοβαρό.

Αβεβαιότητα: Άλλο ένα βασικό μειονέκτημα είναι ότι οι μικρότεροι άντρες πολλές φορές δεν έχουν κατασταλάξει στο τι ακριβώς θέλουν στη ζωή τους. Μπορεί σήμερα τα θέλω του να είσαι εσύ όμως αύριο είναι πολύ πιθανό τα θέλω του να περιλαμβάνουν κάποια άλλη. Αυτό δεν σημαίνει ότι σίγουρα έτσι θα γίνει. Απλά αναφέρουμε ότι ένας μικρότερος άντρας κατά κανόνα είναι λίγο πιο άστατος στον χαρακτήρα.

Οικονομική κατάσταση: Μειονέκτημα σε μια σχέση με μικρότερο άντρα πολλές φορές αποτελεί και η οικονομική κατάσταση. Μια μεγαλύτερη γυναίκα συνήθως έχει και μεγαλύτερο πορτοφόλι πράγμα που μεταφράζεται σε ακριβότερες συνήθειες στις εξόδους, στα ψώνια, στα ταξίδια, κ.τ.λ. Ένας μικρότερος άντρας είναι πιθανόν να μην μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτά που μέχρι τώρα συνήθιζε η γυναίκα να κάνει. Έτσι η γυναίκα ή θα πρέπει να να ελαττώσει τις ακριβές της συνήθειες, ή θα πρέπει να  βάλει βαθύτερα το χέρι στην τσέπη.

Ανασφάλεια: Ακόμη ένα μειονέκτημα που μπορεί να έχει μια σχέση με μικρότερο άντρα είναι η ανασφάλεια στη γυναίκα. Η γυναίκα μπορεί σιγά σιγά με τον καιρό να αισθάνεται ότι μπορεί να τον χάσει με αποτέλεσμα να γίνει ανασφαλής. Αυτό βέβαια έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα της κάθε μίας.

Ανωριμότητα: Τέλος, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις την ανωριμότητα ενός μικρότερου άντρα.  Η ανωριμότητα πολλές φορές δημιουργεί προβλήματα μέσα στη σχέση δεδομένου ότι ένας μικρότερος άντρας δυσκολεύεται να αναλάβει ευθύνες ή δεν μπορεί να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του. Έτσι σε μια δύσκολη κατάσταση υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η γυναίκα να σηκώσει όλο το βάρος μόνη της.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω αφορούν γενικά σχόλια και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να απαντήσουν το σχετικό ερώτημα. Πρέπει να εξετάζεται κάθε περίπτωση ξεχωριστά και να αξιολογείται ο κάθε υποψήφιος σύντροφος με αντικειμενικότητα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ