Δώστε ένταση στο άρωμα σας με απλές κινήσεις

682

Η όμορφη μυρωδιά ενός αρώματος είναι σίγουρα εκείνη που μας χαρακτηρίζει μέσα στους  χώρους που κινούμαστε. Πως όμως αυτή η μυρωδιά μπορεί να διατηρηθεί όταν κάποιος ξεκινάει την ημέρα του νωρίς το πρωί και την ολοκληρώνει αργά το βράδυ; Για να δώσετε ένταση και διάρκεια στο άρωμα σας  ακολουθείστε τις παρακάτω συμβουλές και σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Ψεκάστε τους καρπούς και το πίσω μέρος του λαιμού κοντά στα αφτιά. Επίσης ψεκάστε στον αέρα και μετά περάστε μέσα από αυτόν, όπως ακριβώς βλέπετε να κάνουν στις ταινίες, ώστε να αποκτήσουν λίγο από το άρωμα σας και τα ρούχα σας. Αφού βάλετε το άρωμα στα σημεία που προαναφέραμε μην το τρίψετε.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα σημεία του σώματος που έχουν υψηλότερη θερμοκρασία βοηθούν τα αρώματα να διαχέονται καλύτερα στο χώρο. Ειδικότερα αν φοράτε κοντές φούστες, βερμούδες ή κοντά μπλουζάκια ψεκάστε, πάντα από απόσταση, πίσω από τα γόνατα, στο εσωτερικό των μηρών και στην κοιλιά.

Τέλος ένα πολύ καλό tip είναι να συνδυάσετε το άρωμα σας με το αντίστοιχο body lotion. Ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα αναζωογονητικό ντους, στη συνέχεια περάστε με κρέμα όλο σας το σώμα και μετά ψεκάστε το άρωμα στα συγκεκριμένα σημεία που προαναφέραμε. Η ένταση του θα διαρκέσει ολόκληρη ημέρα και τα σχόλια που θα ακούτε θα είναι ιδιαιτέρως κολακευτικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ