5 beauty tricks των 5΄: Καθημερινά προβλήματα με τις λύσεις τους

1383

Πώς να καμουφλάρεις το «χαλασμένο» νύχι

Είσαι από αυτές που βάφουν τα νύχια τους την τελευταία στιγμή με αποτέλεσμα κάποιο να χαλάσει την κρίσιμη ώρα; Για να καμουφλάρεις την «τρύπα» έχε πάντα μαζί σου ένα διάφανο βερνίκι με χρυσόσκονη και πέρασε μια στρώση πάνω από το «κατεστρεμένο» νύχι.

Το διάφανο βερνίκι θα στεγνώσει πολύ πιο γρήγορα (αν ωστόσο καταφέρεις να χαλάσεις και αυτό, μην σε νοιάζει, αφού δε θα φαίνεται) ενώ η χρυσόσκονη θα καλύψει την ατέλεια και θα δώσει έξτρα πόντους λάμψης στο μανικιούρ σου.


Πώς θα κάνεις τη μύτη σου να φαίνεται πιο λεπτή

Ο τρόπος είναι πολύ γρήγορος και απλός και εφαρμόζεται την ώρα του μακιγιάζ. Θα χρειαστείς 2 make up, το ένα πιο σκούρο και το άλλο ανοιχτής απόχρωσης. Με τη βοήθεια ενός πινέλου, εφαρμόζεις τη σκούρα απόχρωση στα πλαινά την μύτης ενώ στο επάνω μέρος, από το κόκκαλο έως την άκρη, βάζεις την ανοιχτότερη, για να δώσεις την ψευδαίσθηση πιο λεπτής μύτης. Ολοκλήρωσε με πούδρα.

Φτιάξε μόνη σου ενυδατική κρέμα με χρώμα

Αν το make up που μόλις αγόρασες δεν σε άφησε ευχαριστημένη και έκανε την επιδερμίδα σου να νιώθει «βαριά», μην βιαστείς να το πετάξεις. Κάνε πιο ελαφριά τη σύνθεσή του ανακατεύοντάς το με την ενυδατική σου, φτιάχνοντας έτσι το trend της σεζόν, την δική ενυδατική κρέμα με χρώμα.

Bad hair day?

Ένα αξεσουάρ στα μαλλιά είναι ικανό να αλλάξει όλη την εμφάνισή τους και να τα κάνει να φαίνονται προσεγμένα και κομψά, ακόμα κι αν εσύ δεν τους έχεις αφιερώσει τον απαραίτητο χρόνο.
Τους καλοκαιρινούς μήνες, μην διστάσεις να στολίσεις τα μαλλιά σου με λουλούδια, ενώ όσον αφορά την περίοδο που διανύουμε, glamorous κοκκαλάκια, στέκες και κορδέλες είναι όσα χρειάζεσαι, για να αναβαθμιστεί η εμφάνισή σου. Κάτι ξέρει και η Sarah Jessica Parker.

Όμορφα και ζουμέρα χείλη όλη την ημέρα

Αρκετές φορές -φαντάζομαι- σου έχει τύχει, μετά από λίγες ώρες, το κραγιόν σου να «τρέχει», φεύγοντας αισθητά από το περίγραμμα των χειλιών. Για αποφύγεις τέτοιες δυσάρεστες επιπλοκές, φρόντισε να χρησιμοποιείς πάντα μολύβι χειλιών. Όταν αγοράζεις ένα κραγιόν μην ξεχνάς να προμηθεύεσαι και το αντίστοιχο μολύβι.

Tip: Βάλε πρώτα το κραγιόν και έπειτα περίγραψε τα χείλη σου με το μολύβι. Η στεγνή του φύση θα κρατήσει το κραγιόν στη θέση του και θα διορθώσει τυχόν λάθη κατά την εφαρμογή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ