Τα must beauty μυστικά που χρειαζόμαστε και αυτό το καλοκαίρι

460

Το καλοκαίρι φυσικά και θα μας βρει στυλάτες και λαμπερές, παρά τις αντίξοες συνθήκες που συνεπάγεται.

Είναι κάπως δύσκολο το να δείχνεις λαμπερή και «δροσερή» με τόσο υψηλές θερμοκρασίες έξω, αλλά δεν είναι και αδύνατο, για αυτό σήμερα θα δούμε τα πιο χρήσιμα beauty tips για το καλοκαίρι.

Αλήθεια, πόσα από αυτά ακολουθείς και σε πόσα… πιάνεσαι αδιάβαστη;

Bronze πούδρα

Ακόμα και να έχεις μαυρίσει, μια extra λάμψη θα την χρειάζεσαι πάντα. Θυμήσου: Μην χρησιμοποιείς με τίποτα τα πορτοκαλί χρώματα ή τα πιο ροζ ρουζ που έχεις από τον χειμώνα, γιατί θα μοιάζεις εντελώς εκτός εποχής.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να βάλεις ταμποναριστά λίγη bronze πούδρα στα ζυγωματικά, τη μύτη και το άνω χείλος.

Τα must beauty μυστικά που χρειαζόμαστε και αυτό το καλοκαίρι

Απολέπιση

Η θάλασσα και ο ήλιος ξηραίνουν το δέρμα μας, για αυτό πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε δύο φορές την εβδομάδα το αγαπημένο μας peeling.

Λάδι για τα μαλλιά

Ακόμα ένας παράγοντας που επηρεάζεται από τις καλοκαιρινές συνθήκες είναι τα μαλλιά μας, τα οποία ξηραίνονται, μπλέκονται και γίνονται αρκετά πιο άγρια. Έτσι, μετά την κάθε βουτιά μας, ας τοποθετούμε λίγο λαδάκι στις άκρες, ώστε να μην φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο.

Τα must beauty μυστικά που χρειαζόμαστε και αυτό το καλοκαίρι

Όχι πιστολάκια και ισιωτικές

Το καλοκαίρι είναι η τέλεια περίοδος για να κάνουμε μια αποτοξίνωση στα μαλλιά μας. Ειδικά στην περίοδο των διακοπών σου, άφησε τα μαλλιά σου «ελεύθερα» και αέρινα, χωρίς ιδιαίτερα προϊόντα styling.

Και θα χαρείς περισσότερο τις διακοπές σου και θα δεις τεράστια διαφορά στην ποιότητα της τρίχας σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ