3 makeup tips που θα κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη

469

Οι διακοπές των Χριστουγέννων έφτασαν στο τέλος και καλούμαστε να επιστρέψουμε στη σκληρή και έντονη καθημερινότητα.

Το πρόγραμμά μας είναι τόσο φορτωμένο που με δυσκολία βρίσκουμε χρόνο για να αφιερώσουμε στον εαυτό μας. Πάντα, λοιπόν, αναζητάμε tips που θα κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη.

Και στο σημερινό άρθρο θα ασχοληθούμε με το μακιγιάζ. Πώς μπορούμε να εξοικονομήσουμε χρόνο, πώς μπορούμε να είμαστε έτοιμες, μακιγιαρισμένες μέσα σε λίγα λεπτά και πώς μπορούμε να ανανεώσουμε εύκολα το look μας, όπου και αν βρισκόμαστε;

Οι προτάσεις που ακολουθούν είναι γνώριμες σχεδόν σε όλες τις γυναίκες, απλά, πολλές φορές, ξεχνάμε ότι υπάρχει κι αυτή η λύση.

Πάρτε χαρτί και μολύβι, λοιπόν, και καταγράψτε 3 πανεύκολα tips που θα κάνουν την make up ρουτίνα σας πιο εύκολη!

ΡΟΥΖ

Έχουμε φύγει από την εποχή που θέλαμε απλά bronzer στα ζυγωματικά. Το fresh and healthy look είναι must, γι αυτό το χρώμα δεν πρέπει να λείπει από τα ζυγωματικά μας. Είναι απαραίτητο όμως να χρησιμοποιήσουμε ρουζ για το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Θα σας πάμε λίγο πίσω στα χρόνια που βλέπατε τη μαμά σας ή και τη γιαγιά σας να ετοιμάζεται και σίγουρα θα είχατε παρατηρήσει ότι χρησιμοποιούσαν το κραγιόν για να δώσουν χρώμα στα μήλα τους.

Αντί λοιπόν να ψάχνετε να βρείτε το συγκεκριμένο προϊόν, απλά εφαρμόστε με ταμποναριστές κινήσεις το κραγιόν που θα βάλετε στα χείλη σας και είστε έτοιμες!

ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

Είναι πάντα ανεπιθύμητα και το χειρότερο είναι ότι εμφανίζονται στο πρόσωπό μας, την πιο ακατάλληλη στιγμή. Σίγουρα μέσα στο νεσεσέρ υπάρχει χώρος για το concealer σας. Είναι το σωτήριο προϊόν, το οποίο πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας.

Σε περίπτωση που θέλετε να κρύψετε κάποιο σπυράκι, κάποιο σημάδι που εμφανίστηκε ή απλά θέλετε να ανανεώσετε το look σας και να καλύψετε καλύτερα τους μαύρους κύκλους σας, χρησιμοποιήστε το concealer με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις. Δε χρειάζεται να έχετε μαζί σας το foundation…

ΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΦΡΥΔΙΑ

Τις ημέρες που δεν μπορείτε να διαθέσετε αρκετό χρόνο στο μακιγιάζ σας, να θυμάστε πάντα ότι το πρόσωπό σας δείχνει περιποιημένο όταν τα φρύδια σας είναι τονισμένα. Είναι το πιο βασικό χαρακτηριστικό σας, το οποίο πρέπει να τονίζετε, ακόμα και αν το υπόλοιπο πρόσωπό σας είναι σε φυσικούς τόνους.

Αρκεί να τα χτενίσετε με φορά προς τα πάνω και να τα τονίσετε με ένα μόνο πέρασμα, με ένα μολύβι ή μία μάσκαρα φρυδιών.

Το πρόσωπό σας θα αλλάξει ριζικά!

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ