Συνταγή για βρώμη με άρωμα Μεσογείου

521

Με ελιές Καλαμών και φέτα.

Συστατικά

1/2 κούπα βρώμη
1 κούπα ζωμός λαχανικών
1 πρέζα ρίγανη
πιπέρι ανάλογα με την προτίμησή σου
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο, πολύ ψιλοκομμένη
1/4 κούπα ελιές Καλαμών, κομμένες
1/4 ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες
1/4 κούπας τριμμένη φέτα

Τρόπος μαγειρέματος

Ρίξε σε ένα κατσαρολάκι τη βρώμη, το ζωμό λαχανικών, τη ρίγανη και το πιπέρι και τα μαγειρεύεις σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά. Ανά διαστήματα ανακατεύεις.

Ρίξε σε ένα τηγάνι την μισή κουταλιά τη σούπας ελαιόλαδο και ζέστανέ την σε μέτρια φωτιά. Πρόσθεσε το σκόρδο, τις ελιές και τις λιαστές ντομάτες και τσιγάρισέ τα για περίπου 3 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.

Ρίξε την βρώμη πάνω από το μείγμα με τα λαχανικά, πρόσθεσε τη φέτα και ρίξε από πάνω το υπόλοιπο λάδι.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ