Όλα είναι ενέργεια και όλα ελέγχονται από τη σκέψη μας

689

Η σκέψη όχι μόνο ερμηνεύει την πραγματικότητα, όπως πιστεύουμε συνήθως, αλλά έχει την ικανότητα να τη δημιουργεί. Η σκέψη παράγει ενέργεια και όλα στον φυσικό κόσμο γύρω μας περικλείουν ενέργεια.

O υπαρκτός κόσμος είναι ένας ωκεανός ενέργειας σε μία αέναη διεργασία υλοποίησης και εξαΰλωσης, η οποία πραγματοποιείται σε κλάσματα δευτερολέπτου. Το παραπάνω είναι το συμπέρασμα βραβευμένων με Νόμπελ φυσικών επιστημόνων.

Σύμφωνα με αυτούς, τίποτε δεν παραμένει άθικτο. Αυτός είναι ο κόσμος της κβαντικής φυσικής. Σύμφωνα με τους ίδιους τους επιστήμονες, οι σκέψεις μας ευθύνονται για τη διατήρηση αυτού του αέναα μεταβαλλόμενου ενεργειακού πεδίου, καθώς και για τη μορφή των πραγμάτων έτσι όπως μας είναι γνωστά.

Γιατί λοιπόν Βλέπουμε Ανθρώπους και όχι Απαστράπτοντα Ενεργειακά Συμπλέγματα;

Ας φανταστούμε ένα ρολό φωτογραφικού φιλμ.

Ένα φιλμ απαρτίζεται από τη συλλογή 24 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Κάθε καρέ χωρίζεται από το άλλο με ένα μικρό διάστημα. Έτσι, σε σχέση με την ταχύτητα εναλλαγής των καρέ, το μάτι εξαπατάται, αντιλαμβανόμενο ότι πρόκειται μία ενιαία ταινία.

Ας φανταστούμε τώρα μία τηλεόραση.

Ο καθοδικός σωλήνας είναι μία λυχνία με ένα σύνολο ηλεκτρονίων τα οποία προσπίπτουν με ορισμένο τρόπο στην οθόνη, δημιουργώντας έτσι την ψευδαίσθηση του σχήματος και της κίνησης. Αυτός λοιπόν είναι ο τρόπος λειτουργίας και αντίληψης όλων των πραγμάτων.

Οι άνθρωποι διαθέτουμε πέντε αισθήσεις μέσω των οποίων αντιλαμβανόμαστε τον φυσικό κόσμο: την όραση, την ακοή, την αφή, την όσφρηση και τη γεύση. Καθεμιά από τις αισθήσεις μας λειτουργεί μέσα σε ένα ορισμένο βεληνεκές. Για παράδειγμα, ο σκύλος αντιλαμβάνεται διαφορετικό εύρος ήχων σε σχέση με τον άνθρωπο.

Τα φίδια βλέπουν σε ένα άλλο φάσμα φωτός σε σχέση με εμάς, και ούτω καθεξής.

Οι αισθήσεις μας, με απλά λόγια, αφουγκράζονται την ενέργεια από μία προκαθορισμένη προοπτική και αναλόγως συνθέτουν εικόνες, διαμορφώνοντας στη συνέχεια την αντίληψή μας.

Το παραπάνω συμπέρασμα δεν είναι ωστόσο ούτε ακριβές ούτε απόλυτο. Συνιστά απλώς μία ερμηνεία.

Όλες μας οι ερμηνείες βασίζονται αποκλειστικά στον «εσωτερικό χάρτη» της πραγματικότητας, όμως δεν αποτελούν την πραγματική αλήθεια. Ο χάρτης μας είναι το γέννημα συλλογικών εμπειριών από την προσωπική μας ζωή.

Οι σκέψεις μας συνδέονται με την αόρατη αυτή ενέργεια, ορίζοντας τη μορφή που αυτή λαμβάνει. Οι σκέψεις μπορούν κυριολεκτικά να μεταβάλουν το σύμπαν «μόριο προς μόριο», δημιουργώντας μία ζωή σε τρεις διαστάσεις.

Ρίξτε μία ματιά γύρω σας. Κάθε τι που αντικρίζετε στο φυσικό κόσμο έχει γεννηθεί ως μία ιδέα, η οποία αναπτυσσόταν έως ότου υλοποιήθηκε παίρνοντας τη μορφή ενός απτού αντικειμένου μέσα από μία αλληλουχία βημάτων.

Οι Σκέψεις μπορούν Κυριολεκτικά να Μεταμορφώσουν

Η ζωή του καθενός είναι το αποτέλεσμα όσων είχε φανταστεί και όσων πίστευε.

Ο κόσμος είναι, κυριολεκτικά μιλώντας, ο καθρέφτης των ανθρώπων, επιτρέποντάς τους να βιώνουν το κάθε τι που πιστεύουν, είτε ως πραγματικότητα είτε μέσα σε αυτό το τρισδιάστατο πλάνο…έως ότου το αλλάξουν.

Η κβαντική φυσική μάς διδάσκει ότι ο κόσμος δεν είναι μία σταθερά, όπως ενδεχομένως να φαίνεται. Αντ’ αυτού, ο κόσμος είναι ένα μέρος διαρκούς κίνησης, την οποία οι ατομικές και συλλογικές μας σκέψεις χτίζουν, γκρεμίζουν και ξαναχτίζουν.

Ο κόσμος είναι συνεπώς μία μόνιμη αλλαγή.

Ό,τι θεωρούμε ως αλήθεια, στην πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση, ένα είδος απάτης. Ευτυχώς, η αποκάλυψη της ψευδαίσθησης αυτής έχει ξεκινήσει, και κυρίως εκπαιδευόμαστε στο να την αλλάζουμε.

Ποια είναι τα Συστατικά Στοιχεία του Σώματος;

Το ανθρώπινο σώμα αποτελείται από εννέα συστήματα:

Το κυκλοφορικό, το πεπτικό, το ενδοκρινολογικό, το μυϊκό, το νευρικό, το αναπαραγωγικό, το αναπνευστικό, το σκελετικό και το ουροποιητικό σύστημα.

1.Από τι απαρτίζεται το κάθε σύστημα;

-Από ιστούς και όργανα.

Από τι απαρτίζονται οι ιστοί και τα όργανα;
-Από κύτταρα.

Τι γεννά τα κύτταρα;
-Τα μόρια.

Από τι συναποτελείται ένα μόριο;
-Από άτομα.

Από τι συνίσταται ένα άτομο;
-Από υποατομικά σωματίδια.

Και τα υποατομικά σωματίδια;

Από ενέργεια!

Είμαστε λοιπόν απλώς ενεργειακό φως στην πιο όμορφη και ευφυή του σύνθεση.

Ενέργεια, η οποία διαρκώς μεταβάλλεται κάτω από την επιφάνεια, μία διεργασία που τίθεται υπό τον έλεγχο του πανίσχυρου εγκεφάλου.

Είστε ένας Σημαντικός και Δυνατός άνθρωπος

Αν είχατε την ευκαιρία πειραματιζόμενοι να δείτε μέσα από ένα δυνατό ηλεκτρονικό μικροσκόπιο, θα διαπιστώνατε ότι απαρτίζεστε από συμπλέγματα διαρκώς μεταβαλλόμενης ενέργειας υπό τη μορφή ηλεκτρονίων, νετρονίων, φωτονίων και άλλων υπό-ατομικών σωματιδίων. Το ίδιο ισχύει και για οτιδήποτε σάς περιβάλλει.

Σύμφωνα με την κβαντική φυσική, η ίδια η πράξη της παρατήρησης είναι εκείνη που προκαλεί την ύπαρξη του παρατηρούμενου αντικειμένου. Το αντικείμενο δηλαδή, δεν υπάρχει ανεξάρτητα από τον παρατηρητή του. Καθώς διαπιστώνετε κατά την παρατήρηση, η προσοχή εστιάζεται σε κάτι και κυριολεκτικά είναι η πρόθεσή σας η οποία δημιουργεί το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Είναι Αποδεδειγμένο Επιστημονικά

Ο κόσμος αποτελείται από νου, ψυχή και πνεύμα.

Κάθε ένα από τα τρία αυτά συστατικά στοιχεία, επιτελεί μία μοναδική λειτουργία.

Ό,τι βλέπετε με τα ίδια σας τα μάτια και ό,τι βιώνετε με το σώμα σας, αποτελεί τον φυσικό κόσμο, αυτό που ονομάζεται Ύλη.

Η Ύλη είναι το αποτέλεσμα που γεννιέται από κάποιον σκοπό.

Ο σκοπός ονομάζεται Σκέψη.

Μπορεί μόνον να αισθάνεται να γίνεται αισθητή, μία μοναδική εμπειρία.

Αντίθετα, η σκέψη δε μπορεί να αισθάνεται.

Είναι ικανή να φτιάχνει, να δημιουργεί και να ερμηνεύει.

Προκειμένου να βιωθεί, χρειάζεται ένας κόσμος σχετικότητας (ο φυσικός κόσμος, η Ύλη).

Το παν είναι η ψυχή, ο ζωοδότης της σκέψης και του σώματος.

Το σώμα είναι ανίκανο να δημιουργεί, παρά την ψευδαίσθηση για το αντίθετο.

Ακριβώς η ψευδαίσθηση αυτή είναι που ευθύνεται για τόσες απογοητεύσεις.

Το σώμα είναι ένα καθαρό αποτέλεσμα που δεν έχει τη δύναμη να γεννά ή να δημιουργεί. Το κλειδί είναι η δυνατότητα της αξιοποίησης της γνώσης αυτής, έτσι ώστε να δείτε το Σύμπαν με τρόπο διαφορετικό από τον καθιερωμένο, έτσι ώστε ν’ αποκαλυφθεί η πραγματικότητα που επιθυμεί ο καθένας.

Conscious Reminder

Επιμέλεια: Μαρίνα Σίσκου

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ