Το νέο επαγγελματικό “στοίχημα” της Ντίνας Νικολάου

556

Σε μία εντυπωσιακή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Clap the Restaurant, του Χρήστου και της Δέσποινας Σοκόλη, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, την Πέμπτη 11 Απριλίου, με πλήθος επωνύμων και γνωστών δημοσιογράφων, η διάσημη σεφ Ντίνα Νικολάου, ανακοίνωσε, τη συνεργασία της με τον Andrea Ragotis, δημιουργός του 5στερου Miraggio.

Μέσα από το νέο project του ξενοδοχείου με τον τίτλο «Miraggio Brand Chef», η διάσημη έχει ως κύριο στόχο τη προβολή και προώθηση της ελληνικής κουζίνας η οποία θα περιλαμβάνει την αποκλειστική δημιουργία νέων μενού με ποικιλία γεύσεων, υγιεινές επιλογές, ιδιαίτερες γεύσεις και πιάτα. Θα ηγηθεί της κουζίνας του ξενοδοχείου – κολοσσού με 7 εστιατόρια, έχοντας στο πλάι της τον σεφ Σταμάτη Ελευθερίου και τον pastry chef Άγγελο Πουκαμισά! Παράλληλα, θα αναλάβει την κατάλληλη εκπαίδευση και εποπτεία του προσωπικού καθώς ιδιαίτερη έμφαση θα δώσει στο νέο πρόγραμμα υγιεινής διατροφής που θα προσφέρεται στο Myrthia Thermal Spa το οποίο θα έχει ως βάση την ελληνική παραδοσιακή διατροφή.

H Nτίνα Νικολάου, διαθέτει μεγάλη γνώση των τοπικών προϊόντων της Χαλκιδικής, αφού επί 8 χρόνια, συμμετέχει στο KOUZINA, το κορυφαίο γαστρονομικό «φεστιβάλ» το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο, από τον Προαθωνικό Οργανισμό Τουρισμού, και όπως δήλωσε: «Στόχος μου είναι να προσφέρω ελληνικό φαγητό και μοναδικά πιάτα σε διεθνείς πελάτες, προβάλλοντας την ελληνική κουζίνα όπου θα κυριαρχούν τα τοπικά προϊόντα. Φέτα Αρναίας, μέλι Σιθωνίας, ελιές Χαλκιδικής, μύδια Ολυμπιάδας… ακόμα και μαύρο χοίρο από το Αριστοτελικό βουνό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ