Στα Μέγαρα το 27ο κατάστημα της δημοφιλούς αλυσίδας καφέ Langano

364

Άνοιξε τις πόρτες του το 27ο κατάστημα της αλυσίδας καφέ Langano στα Μέγαρα

Η οικογένεια Langano μεγαλώνει στοχευμένα και με σταθερότητα, δημιουργώντας καταστήματα καφέ σε κορυφαία σημεία στην Αττική.

Στα Μέγαρα και πιο συγκεκριμένα στο 2ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Μεγάρων – Αλεποχωρίου άνοιξε τη Δευτέρα 21 Μαρτίου το 27ο κατάστημα Langano κλειδώνοντας ουσιαστικά το δυτικό κομμάτι της Αττικής.

Το success story της ανερχόμενης αλυσίδας καφέ που απέσπασε 3 βραβεία ποιότητας το 2021 και μετράει ήδη ένα το 2022

Τα καταστήματα Langano espresso bar προσφέρουν υψηλής ποιότητας καφέδες και χειροποίητα σάντουιτς με επιλεγμένα φρέσκα προϊόντα, παρέχοντας υπηρεσίες take away και delivery, διαθέτοντας ένα δίκτυο 27 καταστημάτων σε Αμπελόκηπους, Άνω Λιόσια, Αχαρνές (οδός Αριστοτέλους, Δημαρχείο), Θρακομακεδόνες, Ίλιον, Ασπρόπυργο, Νέα Φιλαδέλφεια, Μεταμόρφωση, Νέο Ηράκλειο, Νέα Ιωνία, Αγία Βαρβάρα, Περιστέρι (Κέννεντυ, Αγ. Ιερόθεος, Μπουρνάζι), Νίκαια, Νέο Κόσμο, Βριλήσσια, Καλλιθέα, Ελευσίνα, Κοκκινιά, Καμίνια, Πετρούπολη, Γλυφάδα, Άνω Πατήσια και Μέγαρα, με όλα τα καταστήματα πλήρως εξειδικευμένα και απόλυτα προσανατολισμένα στην παρασκευή του καλύτερου καφέ της πόλης.

Η μητρική εταιρεία, με πολύ μεγάλη εμπειρία και πολυετή ενασχόληση στον κλάδο της καφεστίασης, δημιούργησε το concept των Langano espresso bar, με στόχο να προσφέρει ποιοτικό καφέ, στις κορυφαίες προδιαγραφές και στις σωστές τιμές.

Οι άριστες πρώτες ύλες, ο κατάλληλος εξοπλισμός, η τεχνογνωσία και η συνεπής τήρηση των διαδικασιών και των οδηγιών, προετοιμασίας και παρασκευής, διασφαλίζουν κορυφαία ποιότητα ροφημάτων σε κάθε κατάστημα Langano espresso bar.

Το design των καταστημάτων Langano espresso bar ξεχωρίζει για τις γήινες χρωματικές αποχρώσεις του, δημιουργώντας στους πελάτες τόσο ζεστασιά, όσο και μια premium αίσθηση, σε λιτές γραμμές, πλήρως εργονομικό και ευκολο-διαχειρίσιμο από τον υπεύθυνο του εκάστοτε καταστήματος.

Στόχος των Langano espresso bar αποτελεί η δημιουργία νέων καταστημάτων μέσω franchise, δίνοντας βάρος στην σωστή επιλογή σημείων, ώστε να δημιουργηθεί ένα ισχυρό δίκτυο, με κερδοφόρα καταστήματα και ευχαριστημένους συνεργάτες.

Τρεις διακρίσεις το 2021 και μια έως τώρα για το 2022

Τα καθαρόαιμα street coffee εκτός από τους εκατοντάδες φανατικούς πελάτες που έχουν κερδίσει με το σπαθί τους, έχουν σαρώσει και τα βραβεία ποιότητας αλλά και λειτουργίας franchice.

Το βραβείο “BE SPOKEN FRANCHISE” από τον κορυφαίο και πιο παλιό θεσμό στον χώρο του franchice (https://www.franchise.gr/) κέρδισαν τα Langano για το 2021.

Το δεύτερο βραβείο ήρθε από τα Best Greek Food Awards (https://www.bestgreekfoodawards.com/). Τα Langano διακρίθηκαν στην κατηγορία Coffee & Drinks ως η κορυφαία αλυσίδα καφέ της Ελλάδας (δείτε ΕΔΩ).

Το τρίτο βραβείο για τα Langano ήρθε από τον θεσμό των Food Awards (https://www.foodawards.gr/) στην κατηγορία Coffee, δημιουργώντας χαμόγελα στην διοικητική ομάδα της εταιρίας που με πείσμα και κόντρα στις δυσκολίες κατάφερε να αναδειχθεί και να διακριθεί ανάμεσα από εκατοντάδες concept που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Best Franchice Workplace διάκριση για το 2022

Η μεθοδικότητα αλλά και το σταθερό και μελετημένο όραμα της διοίκησης της Langano έφερε άλλη μια διάκριση στις αρχές του 2022 από τον αναγνωρισμένο θεσμό των franchise.gr.

Οι βλέψεις της εταιρίας στο μέλλον, είναι η προσεκτική επέκταση των καταστημάτων της, πάντα με μεγάλη έρευνα και σωστές κινήσεις.

Kαθαρόαιμα street coffee shops που άλλαξαν τα δεδομένα του καφέ στην Ελλάδα

Χωρίς πολλά και διαφορετικά χαρμάνια, χωρίς να μπερδεύουν τον καταναλωτή με ποιότητες και… ποιότητες, τα Langano espresso bar, μετράνε ήδη χιλιάδες πιστούς πελάτες στα 27 καταστήματα που βρίσκονται στην Αττική.

Το 2015, έκανε την εμφάνισή του το πρώτο κατάστημα στους Θρακομακεδόνες και κατόπιν εξαπλώθηκε σε όλο το Λεκανοπέδιο της Αττικής.

Σύντομα έρχονται και νέα καταστήματα για να είναι ακόμα πιο κοντά στους πιστούς πελάτες τους.

Αν τον δοκιμάσεις… κόλλησες

Η τεχνογνωσία και το σταθερό χαρμάνι από την πρώτη στιγμή λειτουργίας των Langano espresso bar κέρδισαν από πολύ νωρίς ένα μεγάλο μέρος της πίτας των καταναλωτών που θέλουν να απολαμβάνουν τον καθημερινό τους καφέ με σταθερή γεύση και ποιότητα.

Η αλυσίδα πρωτοεμφανίστηκε το 2015 και γρήγορα αναπτύχθηκε σε 27 διαφορετικά σημεία σε όλη την Αττική.

Δεν έκανε μαγικά, έκανε τα αυτονόητα…

Διατήρησε την ίδια ποιότητα από την πρώτη στιγμή, προσέφερε άμεσο σέρβις delivery σε κάθε παραγγελία και διατήρησε χαμηλό προφίλ αυτοπροβολής. Δεν διαφήμισε τον πιο “ουάου” καφέ (ενώ τον έχει, σας το υπογράφω). Άφησε λοιπόν, τους καταναλωτές να το κάνουν. Και… bingo. Πέτυχε!

Τώρα, δικαιωματικά, μπορεί να διαλαλεί ότι έχει τον καλύτερο καφέ της πόλης. Γιατί μπορεί και γιατί τον… έχει τελικά!

Τα Langano δεν αντέγραψαν κανένα concept

Ξεκίνησαν με τα δικά τους ιδεώδη και θέλω. Με πραγματικό όραμα και στρατηγική. “Είδαν” το κενό στην αγορά των street cafe, που έχει μεν κορεσμό από δεκάδες επιχειρήσεις, αλλά δεν έχουν την κατάλληλη τεχνογνωσία για ένα τελικό προϊόν που θα κερδίσει τον καταναλωτή. Η φιλοσοφία της Διοίκησης των Langano, είναι να πίνεις έναν εξαιρετικό καφέ  με τιμή… street cafe.

Που θα πιείς όμως έναν από τους τόσο πολυσυζητημένους καφέδες της Αθήνας;

Αν βρεθείς σε κάποιο από τα πιο κάτω σημεία, κάνε μια επίσκεψη. Θα εκπλαγείς!

Καταστήματα Langano street coffee shops:

  1. Langano Espresso Bar Άνω Λιοσίων
  2. Langano Espresso Bar Παλλήνη
  3. Langano Espresso Bar Ιλίου
  4. Langano Espresso Bar Νέα Ιωνία
  5. Langano Espresso Bar Καμίνια
  6. Langano espresso bar Αμπελοκήπων
  7. Langano Espresso Bar Μπουρνάζι
  8. Langano Espresso Bar Άγιος Ιερόθεος – Περιστέρι
  9. Langano espresso bar Αχαρνών – Μενίδι
  10. Langano espresso bar Θρακομακεδόνων
  11. Langano Espresso Bar Πετρούπολη
  12. Langano Espresso Bar Νίκαιας
  13. Langano Espresso Bar Καλλιθέα
  14. Langano Espresso Bar Μεταμόρφωσης
  15. Langano Espresso Bar Αγία Βαρβάρα
  16. Langano Espresso Bar Μενίδι – Δημαρχείο
  17. Langano Espresso Bar Περιστερίου
  18. Langano Espresso Bar Κοκκινιά
  19. Langano Espresso Bar Νέος Κόσμος
  20. Langano Espresso Bar Άνω Γλυφάδα
  21. Langano Espresso Bar Βριλήσσια
  22. Langano Espresso Bar Ελευσίνας
  23. Langano Espresso Bar Ασπροπύργου
  24. Langano Espresso Bar Άνω Πατήσια
  25. Langano Espresso Bar – Νέα Φιλαδέλφεια
  26. Langano Espresso Bar Ηράκλειο
  27. Langano Espresso Bar Μεγάρων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ