Έρχεται το απόλυτο live για μια βραδιά με την ερμηνεύτρια Κατερίνα Ντίνου στις 8 Απριλίου

533
Για μια μόνο εμφάνιση στην απόλυτη μουσική σκηνή. Περιορισμένες θέσεις/τραπέζια. Κάντε έγκαιρα προκράτηση – Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149 – 6987844845
Η σπουδαία ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Κατερίνα Ντίνου έρχεται στη Σφίγγα αινιγματική, μαγική κι ωραία με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει κι έχει σφραγίσει με την ερμηνεία της.
Σε ένα πρόγραμμα δυνατό με επιλογές από τις συνεργασίες της με σπουδαίους δημιουργούς αλλά και με δικά της τραγούδια. Ένα πρόγραμμα καλά δουλεμένο με μεγάλα τραγούδια έντεχνα και λαϊκά που πλέκουν με χρώματα και μουσικές μιαν ομορφιά κι αυτήν την Παρασκευή.

Δίπλα της έχει σπουδαίους μουσικούς που μαζί τους και με την κιθάρα και το μπαγλαμαδάκι της, ως αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της ωραίας συμφωνίας, μας παρασέρνει ευχάριστα και ιαματικά σε αισθήματα βαθιά και συγκινήσεις.
Όλα στις παραστάσεις της εξαιρετικής αυτής τραγουδίστριας είναι πάντα ένα “παιχνίδι για δύο” όπως μας λέει στο καινούριο της επιτυχημένο τραγούδι, που θα ακούσουμε και πάλι την Παρασκευή, ο ένας παίκτης είναι η ίδια κι ο άλλος το κοινό της. Κι όλοι σ’ αυτό το παιχνίδι βγαίνουν κερδισμένοι.
Παίζουν οι μουσικοί:
Ανδρέας Βουδούρης, πιάνο
Δημήτρης Λιόλιος, μπουζούκι
Νίκος Καινούργιος, κιθάρα
Βλαδίμηρος Πέτσας, κρουστά
Τηλέφωνο κρατήσεων: 211 4096149 – 6987 844845

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ