Τι γίνεται όταν ο σύντροφος σας θέλει να κοιμάστε ξεχωριστά;

546

Είναι τέλειος σε όλα, σας αγαπάει σας ποθεί όμως θέλει τον χώρο του και προτιμάει να κοιμάται μόνος. Όλα όσα κάνετε ξύπνιοι στο κρεβάτι είναι άψογα και αυτός δείχνει πολύ ερωτευμένος μαζί σας.

Ωστόσο όταν έρχεται η ώρα να κοιμηθείτε αυτός όσο κουρασμένος και αν είναι αδυνατεί να ηρεμήσει και να κοιμηθεί μαζί σας με αποτέλεσμα να φεύγει μέσα στην νύχτα.

Σίγουρα δεν είναι και το πιο φυσιολογικό πράγμα για ένα νέο ζευγάρι που βρίσκεται στην αρχή της σχέσης. Ωστόσο δείτε το λίγο πιο χαλαρά καθώς υπάρχει λογική εξήγηση για την συμπεριφορά του συντρόφου σας.

Το να κοιμάστε σε ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες με τον σύντροφο σας ίσως τελικά αποδειχτεί σωτήριο για την σχέση καθώς αποφεύγετε όλα τις δυσάρεστες και άβολες καταστάσεις όπως, ροχαλητό, στριφογύρισμα, τράβηγμα παπλώματος, δυσάρεστη αναπνοή, σπρώξιμο.

Μάλιστα μια αμερικανική έρευνα απέδειξε ότι περίπου ένα στα τέσσερα ζευγάρια κοιμούνται σε ξεχωριστά κρεβάτια, κυρίως γιατί έτσι απολαμβάνουν καλύτερο ύπνο. Μπορείτε να πιστεύετε ότι αυτό το κάνουν μόνο ζευγάρια που δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους και οδεύουν προς το διαζύγιο, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα, καθώς ο καλός ύπνος είναι πολύ σημαντικός για την υγεία συνολικά.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ