Αυτή είναι η θαυματουργή θερμαινόμενη ζώνη αδυνατίσματος Vibro Shape που έχει κατακτήσει τους celebrities σε όλο τον κόσμο (pics)

899

Η Ζώνη αδυνατίσματος Vibro Shape θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση, να τονώσετε τους μυς σας και να χάσετε βάρος μόνο με 10 λεπτά χρήσης την ημέρα. Διαθέτει 10 διαφορετικές λειτουργίες και σύστημα Heat Diffusion.

Σε τιμή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΠΛΗΞΗ μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων: 18 € ΜΟΝΟ (παρήγγειλε την ΕΔΩ)

Θέλετε να ξεφορτωθείτε τα περιττά κιλά στην μέση. Τώρα υπάρχει τρόπος και ονομάζεται Vibro Shape! Γιατί να σπαταλάτε ατέλειωτες ώρες λιώνοντας στο γυμναστήριο όταν μπορείτε να φοράτε τη ζώνη αδυνατίσματος. Με δέκα λεπτά μόνο χρήσης την ημέρα θα βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση και θα τονώσετε τους μυς σας.

Σφίγγει τους κοιλιακούς, μειώνει τα ψωμάκια, σμιλεύει γλουτούς και μηρούς.

  • Έχει 10 διαφορετικές λειτουργίες και βοηθάει το λεμφικό σύστημα να απομακρύνει το ανεπιθύμητο πάχος.
  • Διαθέτει έναν ισχυρότατο μηχανισμό παραγωγής ταλαντώσεων που εναλλάσσει τις παλμικές κινήσεις ( clockwise – anticlockwise ) για αποτελεσματικότερο μασάζ, αντίστοιχο επαγγελματικών μηχανημάτων !
  • Διαθέτει επίσης αυτόματη λειτουργία heat diffusion, η οποία ρυθμίζει την θερμοκρασία, κάθε λεπτό, μεταξύ 31 και 42 βαθμών κελσίου και  βοηθά ώστε το μασάζ να φτάσει στα βαθύτερα στρώματα του λίπους, αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος. Το πρωτοποριακό σύστημα heat diffusion δεν προκαλεί δυσφορία διότι ελέγχει την θερμοκρασία συνεχόμενα και δεν επιτρέπει την υπερθέρμανση της περιοχής.

Με το τηλεχειριστήριο, η λειτουργία της ζώνης αδυνατίσματος γίνεται παιχνιδάκι ενώ σε κάθε στιγμή έχετε απόλυτο έλεγχο στην ένταση, την ταχύτητα και την κατεύθυνση της ταλάντωσης της ζώνης.

Αποκτήστε την σιλουέτα που πάντα θέλατε με τον πιο εύκολο και ξεκούραστο τρόπο με μια συσκευή υψηλής απόδοσης και αξιοπιστίας!

Ξεφορτωθείτε μια και καλή τα παχάκια της μέσης, τα αντιαισθητικά σωσίβια που μαζεύουν οι άντρες γύρω από την περιοχή της κοιλιάς και σμιλεύετε το σώμα σας από την κορυφή ως τα νύχια!

Επαγγελματική Ζώνη Αδυνατίσματος & Μασάζ Vibro Shape

Η Ζώνη αδυνατίσματος Vibro Shape θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση, να τονώσετε τους μυς σας και να χάσετε βάρος μόνο με 10 λεπτά χρήσης την ημέρα. Διαθέτει 10 διαφορετικές λειτουργίες και σύστημα Heat Diffusion.

Η συσκευασία περιλαμβάνει: 

  • Την Επαγγελματική ζώνη μασάζ και αδυνατίσματος με δόνηση, θερμοκρασία σάουνας και τηλεχειριστήριο – Vibro Shape Heat Diffusion
  • Το Χειριστήριο
  • Το Τροφοδοτικό
  • 1 μεζούρα
  • 1 Τσάντα μεταφοράς
*Δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής ή επιστροφής για λόγους υγιεινής (εξαιρούνται οι περιπτώσεις που το προϊόν παρουσιάζει οποιοδήποτε πρόβλημα λειτουργίας)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νιρβάνα 3, 11145, Κάτω Πατήσια, www.mrclick.gr

Το MrClick αποτελεί εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου που σκοπό της και στόχος της έχει την κάλυψη των αναγκών των πελατών της για φθηνά πλην όμως ποιοτικά και επώνυμα προϊόντα. Με την επίσκεψη σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε είδη για την κουζίνα και το σπίτι σας, αξεσουάρ, διάφορα είδη gadgets και έξυπνα προϊόντα που κάνουν την ζωή σας και την καθημερινότητα σας πιο εύκολη τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε εύκολα, άνετα και ευχάριστα.

Τα προϊόντα μας κατόπιν της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας φτάνουν στα χέρια σας εντός 24 έως 48 ωρών, επιλέγοντας εσείς τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε.

Δείτε και αυτό το προϊόν:

Κάνε κοιλιακούς “φέτες” με αυτόν τον θαυματουργό τρόπο και βγες στην παραλία άλλος άνθρωπος

Η ισιωτική με ατμό που θα λατρέψει κάθε γυναίκα! Κάντη δική σου τώρα σε γιορτινή τιμή

Αυτή είναι η νέα εξελιγμένη ηλιοπροστασία “κουρτίνα” που θα σώσει το αυτοκίνητό σας από τον ελληνικό ήλιο! (pics)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Ηλιακός Solar προβολέας 200W με φωτοβολταϊκό πάνελ, τηλεκοντρόλ και χρονοδιακόπτη

Παγκόσμια φρενίτιδα με το μικρότερο διακριτικό κινητό στον κόσμο που παίρνει δυο κάρτες και αλλάζει τη φωνή σου! (vid, pics)

Και στην Ελλάδα! Αν έχεις Smart tv ή tablet, αυτό το τεχνολογικό θαύμα θα σου λύσει τα χέρια μια και καλή!

Τεχνολογικό θαύμα: Αυτή είναι η mini κρυφή κάμερα που θα σου λύσει τα χέρια σε σπίτι και γραφείο

Έφτασε η ώρα να γίνουν δικά σου – Νέα μοναδική τιμή για τα ασύρματα ακουστικά «airpods»

Θα το λατρέψετε – Παίξτε βελάκια (darts) με led οθόνη που μετράει τους πόντους!

Διώξε τους κλέφτες από το αυτοκίνητό σου – Πάρκαρε με ακρίβεια – Κατέγραψε τα πάντα όταν οδηγάς! Με τη διπλή κάμερα/καθρέπτη που ήρθε στην Ελλάδα

Αυτό είναι το «μαγικό» πατάκι μπάνιου που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ