Κάνε εντύπωση στο γάμο σου με πέντε εναλλακτικά είδη μανικιούρ

1718

Όπως ήδη γνωρίζεις, κάθε νύφη έχεις τα δικά της στοιχεία και πρέπει να ακολουθεί το δικό της προσωπικό ύφος τη μέρα του γάμου

Αν, για παράδειγμα, δεν σου αρέσουν οι κλασικές επιλογές σε νυφικό και χρώματα, εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε εναλλακτικές ιδέες και προτάσεις.

5-enallaktika-manikiour-gia-nifes

 

Το ombre, ας πούμε, είναι μία απόλυτα καλοκαιρινή πρόταση και δεν είναι λίγες οι γυναίκες που την υιοθετούν. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και τη μέρα του γάμου σου ώστε να αποφύγεις το λευκό και το μπεζ. Επίλεξε τρία βερνίκια σε γαλάζιο, μωβ και λιλά και άπλωσέ τα απαλά με το ειδικό σφουγγαράκι.

5-enallaktika-manikiour-gia-nifes-1

Οι μεταλλικές αποχρώσεις είναι so hot right now, είτε μιλάμε για μόδα είτε για ομορφιά. Μία νύφη μπορεί να αγαπά το ροζ και το λιλά, αλλά όχι σε κλασική εκδοχή. Το μεταλλικό στιλ είναι λίγο πιο edgy και κάνει εξαιρετικό mix and match με ένα πιο θηλυκό φόρεμα. Το ροζ είναι μάλλον η ασφαλέστερη επιλογή για γάμο.

Εννοείται ότι μπορείς να κάνεις ένα πιο χαρούμενο και καλοκαιρινό μανικιούρ αν θέλεις. Αντί για ροζ ή λευκό, κάνε βάση σε γαλάζιο χρώμα και σχεδίασε κίτρινες μαργαρίτες σε ένα ή δύο νύχια. Είναι ένα μικρό αλλά ιδιαίτερο twist στην όλη νυφική εμφάνιση.

5-enallaktika-manikiour-gia-nifes-3

Μπορείς να είσαι εναλλακτική και ταυτόχρονα ελαφρώς κλασική με το δικό σου ιδιαίτερο τρόπο. Κάνε απαλή βάση σε μπεζ ή διάφανο βερνίκι και σχεδίασε μικρά λευκά φτερά με ελάχιστο γκλίτερ. Είναι επίσης και μία τέλεια φθινοπωρινή ιδέα για φθινοπωρινό γαμήλιο μανικιούρ.

5-enallaktika-manikiour-gia-nifes-4

Μπορεί να λέμε ναι στο γαλλικό μανικιούρ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να παρέμβουμε με μερικές μικροαλλαγές. Ξεκίνα κάνοντας τα βασικά με λευκά french tips (στα περισσότερα νύχια) και μπεζ βάση αλλά κάνε τη διαφορά με tips σε μπλε ηλεκτρίκ μανό ή με το πιο θηλυκό animal print.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ