Παράδειγμα προς μίμηση: Από τον Ιανουάριο είχε λάβει προληπτικά μέτρα ο Βενέτης ενόψει κορονοϊού

587

Την ώρα που η εξάπλωση του κορονοϊού και στην Ελλάδα γίνεται πρώτο θέμα, μία είδηση που μάθαμε και πέρασε στα ψιλά έρχεται να αποδείξει ότι υπάρχει εταιρεία και γνωστή αλυσίδα που φρόντισε να λάβει τα βέλτιστα δυνατά μέτρα για να προστατεύσει τους καταναλωτές και το προσωπικό τους. Αυτή είναι οι Φούρνοι Βενέτη.

Οι φούρνοι Βενέτη από τον περασμένο Ιανουάριο έχουν λάβει έκτακτα μέτρα απολυμαίνοντας εβδομαδιαία τα καταστήματα του δικτύου τους, με εξειδικευμένο απολυμαντικό επιφανειών και χρησιμοποιώντας την τεχνική της «εκνέφωσης». Πρόκειται για τον αποτελεσματικότερο τρόπο απολύμανσης επιφανειών για τρόφιμα που δεν αφήνει κανενός είδους κατάλοιπα. Την απολύμανση εφαρμόζουν εξειδικευμένα, πιστοποιημένα συνεργεία.

Ταυτόχρονα, πέραν των μέτρων υγιεινής του προσωπικού που ούτως ή άλλως λαμβάνοντα προχώρησε σε ειδικά σεμινάρια καθώς και στη χρήση επιπλέον εγκεκριμένων αλκοολούχων απολυμαντικών προς χρήση.

Μπορεί ο κορονοϊός να βρίσκεται σήμερα σε έξαρση, ωστόσο εταιρίες που σέβονται τους καταναλωτές αλλά και το προσωπικό τους έχουν φροντίσει να λάβουν τα μέτρα τους από την πρώτη στιγμή, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και το ελάχιστο επίπεδο μετάδοσης του ιού. Ο Βενέτης είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ