Τι ζητάει μια γυναίκα από το σεξ

630

Υπάρχουν πέντε απλά και ρεαλιστικά πράγματα που στο μυαλό των αντρών μπορεί να είναι ασήμαντα, στο μυαλό των γυναικών όμως – ειδικά την ώρα του σεξ -είναι εξαιρετικά σημαντικά. Ποια είναι αυτά;

Ατμόσφαιρα και καθαριότητα 

Για μια γυναίκα είναι πολύ σημαντική η ατμόσφαιρα που την περιβάλλει. Και δεν εννοούμε να τερματίσουμε το ρομαντισμό χαμηλώνοντας τα φώτα, ανάβοντας κεριά και σκαλίζοντας τα ξύλα στο τζάκι, αλλά τουλάχιστον ένας καθαρός χώρος με καινούρια σεντόνια και μια καθαρή ατμόσφαιρα επιβάλλονται προκειμένου μια γυναίκα να αισθανθεί όμορφα και να αναδευτεί πάνω στο κρεβάτι με άνεση.

Φωτιά στα #bootycalls

H αλήθεια είναι ότι δεν είναι και πολύ ωραίο αυτό το τηλεφώνημα. Κυρίως επειδή η μέση γυναίκα αισθάνεται με αυτό σαν call girl και δεν της αρέσει. Η επικοινωνία και εντός και εκτός κρεβατιού είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο  που αναβαθμίζει την ποιότητα του σεξ αφού το ζευγάρι αποκτά δεσμούς που το κάνουν να ανταλλάσσει vibes σε ανώτερο επίπεδο πράγμα που ενισχύει την εγκεφαλική διέγερση της γυναίκας.

Σημασία στα προκαταρκτικά

Δε υπάρχει γυναίκα στον πλανήτη που να υποτιμά τα προκαταρκτικά σε αντίθεση με κάθε άντρα. Οι άντρες μπορεί να τα θεωρούν περιττά οι γυναίκες όμως τα θεωρούν απαραίτητα, αφού αυξάνουν την επιθυμία τους για σεξ και τις προετοιμάζουν για έναν βαθύ και θαυμάσιο οργασμό, κυρίως επειδή σαν οργανισμοί χρειάζονται γι αυτό περισσότερο χρόνο και περισσότερο “κόπο” από τους άντρες.

Τελειώσατε;

Kαι οι δύο; Ένας οργασμός είναι το ζητούμενο και για τους δυο και καλό είναι οι κυρίες να προηγούνται αφού το savoir faire, θέλει τον άντρα να αφήνει την κυρία να τελειώνει πρώτη και μετά να ολοκληρώνει κι εκείνος.

Pillowtalk

Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά, ότι μόλις οι άντρες κάνουν σεξ στη συνέχεια νυστάζουν και το σεβόμαστε απόλυτα. Έχουμε ζήσει όμως παράλληλα και τις ωραιότερες στιγμές μας αμέσως μετά το σεξ, όταν γελάσαμε με την ψυχή μας με το σύντροφό μας, συζητήσαμε τα πιο ωραία πράγματα και ακούσαμε αγκαλιά ωραίες μουσικές ώσπου να μας πάρει ο ύπνος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here