Πως θα σταθεροποιήσετε το σκούρο κραγιόν σας

671

Το σκούρο κραγιόν είναι υπέροχο και αποτελεί μόνιμη τάση της μόδας.  Τι γίνεται όμως όταν έρχεται η ώρα να το εφαρμόσεις στα δικά σου χείλη; Ξέρεις… εκείνη την αμήχανη στιγμή που χρειάζεσαι απόλυτα σταθερό χέρι και μεγάλη ακρίβεια για να βάψεις τα χείλη σου και το αποτέλεσμα να δείχνει κομψό; Aπό την άλλη αφού καταφέρεις να βάψεις τα χείλη σου στο χρώμα που διάλεξες πρέπει να ξέρεις και πως να το διατηρήσεις σταθερό. Τι πρέπει να κάνεις;

Διάλεξε απόχρωση

Όλα ξεκινούν από εκεί: Το τέλειο χρώμα, αυτό που σου πηγαίνει και κολακεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου είναι το νούμερο ένα! Για την επιλογή του έχε πάντα στο μυαλό σου την συμβουλή των μεγαλύτερων make up artists. Τα ανοιχτόχρωμα δέρματα δείχνουν τέλεια με βαθιά κόκκινα, οι μεσαίες/σταράτες επιδερμίδες αγαπούν την παλέτα του κακάο και της καραμέλας, ενώ οι πιο θερμοί τόνοι δέρματος είναι εντυπωσιακοί με δαμασκηνί και μοβ.

Προετοίμασε τα χείλη

Όσο κι αν φαίνεται περίεργο η φροντίδα των χειλιών είναι επίσης πολύ σημαντικός παράγοντας. Κάνε απολέπιση χρησιμοποιώντας μια μαλακή οδοντόβουρτσα για μερικά δευτερόλεπτα ή χρησιμοποίησε ένα scrub, που θα απομακρύνει το ξερό δέρμα και τα νεκρά κύτταρα. Στην συνέχεια ενυδάτωσε με ένα lip balm.

Τέλεια εφαρμογή

Άπλωσε το κραγιόν σου από το κέντρο των χειλιών και προς το πλάι και ολοκλήρωσε τις λεπτομέρειες με ένα λεπτό πινελάκι. Αν θες στην συνέχεια χρησιμοποίησε μολύβι χειλιών στην ίδια απόχρωση για τέλειο σταθερό περίγραμμα. Τέλος αν κάπου σου ξέφυγε μπορείς πάντα να διορθώσεις με λίγο κονσίλερ!

Επανάλαβε

Αν το κραγιόν σου μετά από ένα γεύμα ή ποτό έχει ξεθωριάσει, άπλωσε μικρή ποσότητα στο κέντρο του κάτω χείλους και πίεσε τα χείλη σου μεταξύ τους για να πετύχεις ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ