Δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να ενδυναμωθείτε σωματικά!

647

Υπάρχουν μυστικά στην άσκηση; Φυσικά και ναι, απαντούν οι ειδικοί και παρουσιάζουν μερικά καλά κρυμμένα αθλητικά μυστικά που θα μεγιστοποιήσουν την απόδοση της άσκησής σας.

Πάρε 10 (push ups)

Θυμίζουν έντονα στρατιωτικό καψώνι αλλά στην πραγματικότητα τα push-ups είναι μία από τις καλύτερες ασκήσεις για όλο το σώμα. Αναζητήστε τη βοήθεια γυμναστή για να σας δείξει τον σωστότερο τρόπο για να κάνετε push ups και αφού έχετε κάνει αρκετό ζέσταμα πρώτα, κατόπιν, ξεκινήστε να κάνετε όσα αντέχετε.

Σηκώστε λίγο πιο βαριά βάρη

Μην το παρακάνετε βέβαια, αλλά προσπαθήστε να αυξήσετε τα βάρη που σας έχει συστήσει ο γυμναστής σας κατά 1-2 κιλά. Δεν υπάρχει κίνδυνος να αποκτήσετε σώμα body builder, όπως λανθασμένα ίσως φοβάστε αλλά με τον τρόπο αυτό, θα αποφύγετε την οστεοπόρωση και θα συμβάλλετε στην οστική σας πυκνότητα.

Σοκολατούχο γάλα: το θαυματουργό

Ένα ιδιαίτερο μείγμα από υδατάνθρακες, λίπος και πρωτεΐνη, μετά τη γυμναστική, θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε την επιθυμητή γράμμωση στο σώμα σας. Προτιμήστε να πιείτε ένα ποτήρι σοκολατούχο γάλα μετά την προπόνησή σας, που εμπεριέχει όλα εκείνα τα συστατικά που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε γράμμωση, να ξεπεράσετε τα πιθανά «πιασίματα» από την άσκηση και να προετοιμάσετε το σώμα σας για την άσκηση της επόμενης ημέρας.

Βάρη πρώτα, τρέξιμο μετά

Μικρό-αλλά θαυματουργό-μυστικό που αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ιαπωνικής μελέτης. Όσοι ασκούμενοι σήκωναν βάση και στη συνέχεια έτρεχαν, έκαψαν διπλάσιο ποσοστό λίπους από όσους έκαναν μόνο μία από τις δύο ασκήσεις.

Πάρτε τα βουνά

Έρευνα αποκάλυψε, πως το τρέξιμο σε λόφους ή πλαγιές βουνών μπορεί να ενεργοποιήσει κατά 9% περισσότερο τους μύες. Το τρέξιμο αυτό έχει και ένα ακόμη πλεονέκτημα: μπορεί να προστατεύσει τα γόνατά σας από τους επικίνδυνους κραδασμούς, σε ποσοστό 24% συγκριτικά με το τρέξιμο σε επίπεδη επιφάνεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ