Συνταγές ομορφιάς τύπου Survivor

718

Ποιες επιλογές μπορεί να έχει μια γυναίκα όταν βρίσκεται σε συνθήκες επιβίωσης τύπου survivor;  Δείτε αυτές τις συνταγές ομορφιάς με βάση την καρύδα και δεν θα χάσετε!

Γαλάκτωμα προσώπου

Μια κουταλιά λάδι καρύδας, 2 κουταλιές κρέμα γάλακτος. Ανακατέψτε τα υλικά ώσπου να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις για 5΄ και ξεπλένετε με άφθονο χλιαρό νερό.

Θρεπτική πάστα σώματος

1 κουταλιά βούτυρο καρύδας, 1 κουταλάκι κερί μέλισσας, 100 ml αμυγδαλέλαιο, 20 σταγόνες λάδι βανίλιας (προαιρετικά για άρωμα).

Ζεσταίνετε το κερί μέλισσας και το βούτυρο καρύδας σε μπεν μαρί μέχρι να αποκτήσουν διάφανη ελαιώδη όψη. Προσθέστε το αμυγδαλέλαιο αργά, ανακατεύοντας μέχρι να ενοποιηθεί το μείγμα. Αποθηκεύστε σε καθαρό γυάλινο βάζο. Αφήστε να κρυώσει (περίπου 2 ώρες) και χρησιμοποιήστε την αντί για κρέμα σε όλο το σώμα ακόμη και στις σκληρές περιοχές –αγκώνες και γόνατα!

Μάσκα προσώπου

1 κουταλάκι λάδι καρύδας, 1 κουταλάκι άργιλο σκόνη, 4 σταγόνες αιθέριο έλαιο τεϊόδεντρου. Ανακατεύετε τα υλικά και με το μείγμα κάνετε μασάζ στο πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών για μερικά δευτερόλεπτα. Αφήνετε τη μάσκα να δράσει για 20΄. Ξεπλένετε με άφθονο χλιαρό νερό.

Μάσκα Ενυδάτωσης

1 κουταλιά βούτυρο καρύδας, 1 κουταλάκι μέλι, 5 σταγόνες λεβάντας. Ανακατέψτε τα υλικά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Απλώστε ένα πλούσιο και ομοιόμορφο στρώμα στο πρόσωπο και αφήστε τη μάσκα για 20΄. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και ενυδατώστε. Αποκαθιστά τη χαμένη υγρασία της επιδερμίδας, αφήνοντάς τη λεία και ενυδατωμένη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ