Είναι η σοκολάτα καλύτερη από το σεξ;

900

Απαντήστε γρήγορα. Ποιο είναι πιο δελεαστικό: μια μεγάλη σοκολάτα ή πολύ καλό σεξ; Προς έκπληξη μας η γλυκιά ουσία κερδίζει έξω στη Γαλλία

Σύμφωνα με μια έρευνα της Harris Interactive Poll , οι Γαλλίδες, δήλωσαν ότι η κατανάλωση σοκολάτας μπορεί να είναι ακόμη πιο ευχάριστη από ό, τι το σεξ .

chocolate-sex

Τώρα , μην μας παρεξηγήσετε: Υπάρχουν μερικά πράγματα που αγαπάς στη ζωή περισσότερο από τη σοκολάτα. Αλλά είναι πραγματικά καλύτερη από τη δράση στη κρεβατοκάμαρα; Σύμφωνα με την έρευνα 1.000 ατόμων , κατά την οποία ερωτήθηκαν Γάλλοι άνδρες και γυναίκες για το σεξ , το φαγητό , την ευχαρίστηση και την ευτυχία , η σοκολάτα μπορεί πράγματι να είναι προτιμότερη από έναν μεγάλο οργασμό; Τουλάχιστον για τις γυναίκες, ναι .

Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες , δήλωσαν ότι η σοκολάτα τους έδωσε την πιο μεγάλη ευχαρίστηση από όλα τα τρόφιμα. Αλλά όταν ήρθε η στιγμή για να κατατάξουν κάθε στοιχείο σε μια κλίμακα ευτυχίας , οι γυναίκες αξιολόγησαν τα τρόφιμα ελαφρώς υψηλότερα από ό, τι το σεξ , ενώ οι άνδρες έκαναν το αντίθετο.

2

Πλέον , το 23 τοις εκατό των γυναικών είπαν ότι τα τρόφιμα τους έδωσαν πράγματι περισσότερη ευχαρίστηση από το σεξ και η σοκολάτας ήταν πρώτη στη λίστα τους . Στην πραγματικότητα , το 57 τοις εκατό των γυναικών δήλωσαν ότι μπορούν να κόψουν το σεξ πιο εύκολα απ΄  ότι να μειώσουν την τροφή (σε σύγκριση με μόλις 39 τοις εκατό των ανδρών)

Αλλά για σταθείτε, πραγματικά θα πρέπει να επιλέξουμε μεταξύ της σοκολάτας και των οργασμών; Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν μερικά καταπληκτικά οφέλη για την υγεία της σοκολάτας και πολλά μεγάλα οφέλη για την υγεία του σεξ . Και αν και τα δύο είναι τόσο μεγάλη ευχαρίστηση για σας, γιατί να μην έχετε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ