Βγάλε τη σχέση σου από τη ρουτίνα

745

Γράφει η Ευθυμία Αθανασιάδου

Ο καθημερινός αγώνας επιβίωσης μας κάνει να ξεχνάμε ότι πρέπει να κρατάμε την σχέση μας ζωντανή, ανανεώνοντας την κάθε τόσο για να μην λιμνάσει. Η ρουτίνα είναι άτιμο πράγμα. Στην αρχή, από την ένταση της σχέσης, πιστεύεις ότι δεν θα συμβεί σε σένα ποτέ. Μπαίνοντας όμως στην καθημερινότητα και τα προβλήματα της, δεν συνειδητοποιείς πότε έρχεται και σου ρουφάει τα χρώματα, τις γεύσεις και τις μυρωδιές της ζωή σου. Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να είστε σε συνεχή επαγρύπνηση. Δεν είναι δύσκολο να τα καταφέρετε, αν το θέλετε πραγματικά. Άλλωστε ο κώδικας επικοινωνίας με τον σύντροφό σας είναι μοναδικός αλλά και όλα αυτά που σας δένουν είναι πάρα πολλά και ικανά να αναβαθμίσουν την σχέση σας πριν προλάβει να μπει κάποιος τρίτος από το παράθυρο.

1.  Το πιο απλό tip, που όλοι το ξέρετε αλλά μένετε μόνο στα λόγια, είναι να διοργανώσετε ένα ταξιδάκι με τον σύντροφο σας αυστηρά για δύο και να αφήσετε τα πράγματα να πάνε από μόνα τους. Θα ξεκουραστείτε, θα χαλαρώσετε, θα ξεφύγετε από τα καθημερινά και κυρίως θα συζητήσετε και θα θυμηθείτε γιατί είστε μαζί.

2.  Κάντε πιο πικάντικη την ερωτική σας ζωή με αυθορμητισμό και σέξι εσώρουχα γιατί είναι καλό να πειραματιζόμαστε που και που!

3.  Μικρές εκπλήξεις όπως ένα δείπνο από τα χεράκια σας υπό το φως των κεριών με επιδόρπιο εσάς ή ακόμη ραντεβού για κρασάκι στο αγαπημένο σας μπαράκι θα σας κάνουν να νιώσετε όπως στην αρχή της σχέσης.

4.  Είναι σημαντικό να μην είστε όλη την ώρα αυτοκόλλητοι γιατί θα το εκλάβει ως βάρος. Πρέπει να έχετε κι εσείς προσωπική ζωή και να βγαίνετε με τις φίλες σας έτσι ώστε όταν σας βλέπει περιποιημένη να του προκαλείται ένα μικρό τσιμπηματάκι ζήλιας.

5.  Να λαμβάνετε πάντα υπόψη σας τα θέλω του αλλά να μην αλλοιώνετε την προσωπικότητα σας. Πολλές φορές το να συμμετέχετε σε χόμπι και δραστηριότητες που σας αρέσουν, σας δημιουργεί μια αίσθηση πληρότητας που φαίνεται και προκαλεί τον θαυμασμό του συντρόφου μας.

6. Το πιο σημαντικό όμως είναι να μην υποβαθμίζετε ποτέ τον σύντροφό σας. Αντιθέτως να τον ενθαρρύνετε και να είστε δίπλα του σε ότι κάνει, γιατί μόνο έτσι θα πετύχει και θα κερδίσει τον θαυμασμό σας που είναι το πιο αφροδισιακό συστατικό σε μια σχέση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ