7 μυστικά ομορφιάς για το καλοκαίρι

873

Εύκολες και έξυπνες ιδέες για να χαρείτε το καλοκαίρι και να προστατέψετε το δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά σας

1 Μυστικό για να ξεκολλήσει η άμμος από πάνω σας
Ρίξτε ταλκ. Θα απορροφήσει την υγρασία και το θαλασσινό νερό και η άμμος θα φύγει από το δέρμα σας. Ανακατέψτε μαγειρική σόδα και νερό για να αφαιρέσετε από το δέρμα σας λάθη από το self tan.

2 Μυστικό για να ιδρώσετε όταν κάνετε πιστολάκι
Το χειρότερο πράγμα που συμβαίνει το καλοκαίρι όταν χτενίζεστε για κάποια εκδήλωση είναι ο ιδρώτας από τη ζέστη που δημιουργεί το πιστολάκι. Ρίξτε αποσμητικό σε μορφή σκόνης -όχι υγρό- στο πίσω μέρος του λαιμού σας 10 λεπτά πριν ξεκινήσετε το πιστολάκι. Θα έχει την ίδια αποτελεσματικότητα όπως όταν το βάζετε στις μασχάλες σου.

3 Μυστικό για να μη λαδώσουν τα μαλλιά σας
Λουστείτε με ξηρό σαμπουάν τη νύχτα. Ο λόγος είναι να ότι στην περίπτωση που ιδρώσει το κεφάλι σας, το σαμπουάν θα απορροφήσει την υγρασία και δεν θα ξυπνήσετε με λαδωμένα μαλλιά.

4 Μυστικό για να καταπραΰνετε τα ηλιακά εγκαύματα
Φτιάξτε παγάκια από αλόη. Βάζοντας στην κατάψυξη μια παγοκύστη με gel από φυτό αλόης, έχετε ανά πάσα στιγμή το «γιατρικό» που θα καταπραΰνει και θα ενυδατώσει το δέρμα σας.

5 Μυστικό για να μην αλλοιωθούν τα βερνίκια νυχιών από τη ζέστη
Για να μη δημιουργούνται φουσκαλίτσες και αλλοιώσεις στο χρώμα των νυχιών σας αφού τα βάψετε αυτός είναι ένας καλός τρόπος. Η υψηλή θερμοκρασία το καλοκαίρι πήζει τα βερνίκια και τα κάνει πιο θαμπά.

6 Ρίξτε μια σταγόνα λάδι στο ξυραφάκι σς για να μην σκουριάσει
Το καλοκαίρι το ξύρισμα είναι πιο συχνό. Για να μην αλλάζετε κάθε δύο μέρες ξυράφι ρίχνετε μια σταγόνα λάδι αφού το χρησιμοποιήσετε για να μην σκουριάσει και προκαλέσει μόλυνση.

7 Μυστικό για να αντιμετωπίσετε τους ερεθισμούς στην περιοχή του μπικίνι
Βάλτε μερικά σακουλάκια χαμομήλι σε ζεστό νερό και αφήστε τα να κρυώσουν για 15-20 λεπτά στο ψυγείο. Εάν υπάρχει ερεθισμός στη γραμμή του μπικίνι τοποθετήστε τα για λίγα λεπτά για να τον καταπραύνετε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ