Νεσεσέρ διακοπών: Τι θα πάρετε και τι θα αφήσετε

985
Πάρτε μόνον τα απαραίτητα και καλές διακοπές!
Βάλτε μέσα:Αντηλιακά: Προσώπου και σώματος. Ακόμη κι αν αποφασίσετε να μείνειτε στη σκιά έχετε υπόψη σας ότι το 90% της UVA ακτινοβολίας αντανακλάται από την άμμο, τη θάλασσα και τα βότσαλα της παραλίας, με αποτέλεσμα να βρίσκει τον στόχο του, δηλαδή το δέρμα σας, ακόμα και στην σκιά. Μην ξεχνάτε την επάλειψη κάθε 2-3 ώρες.

Καθαριστικά: Προσώπου, αφρόλουτρο, σαμπουάν και κοντίσιονερ. Μην χρησιμοποιείτε τα προϊόντα που έχουν τα δωμάτια και τα ξενοδοχεία. Θα αφυδατώσουν τα μαλλιά σας και το δέρμα σας.

Τσιμπιδάκι φρυδιών: Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο: Εκτός από τις ανεπιθύμητες τρίχες αφαιρεί εύκολα τα αγκάθια ενός αχινού!

Κρέμα νύχτας: Αναπλάθει το δέρμα σας από την παρατεταμένη ηλιοθεραπεία.

Μακιγιάζ: Μάσκαρα, μπρόνζερ ή ρουζ, λιπ γκλος και μία παλέτα σκιών με γήινες αποχρώσεις. Αυτά.

Αφήστε πίσω σας:

Μέικ απ: Κάντε διακοπές από το καθημερινό σας μακιγιάζ. Αν χρειάζεται οπωσδήποτε να καλύψετε κάποιες ατέλειες, επιλέξτε μία αντηλιακή κόμπακτ πούδρα ή μία αντηλιακή με χρώμα ή μία ΒΒ κρέμα που έχει υψηλό SPF.

Άρωμα με οινόπνευμα: Οινόπνευμα και ήλιος ίσον ολέθριος συνδυασμός για την επιδερμίδα, γιατί δημιουργούν δυσχρωμίες. Επιλέξτε τα αρωματικά νερά που μυρίζουν φρεσκάδα, τονώνουν και δε θέτουν σε κίνδυνο το δέρμα σας.

Κραγιόν μεγάλης διάρκειας: Προτιμάτε τα λιπ γκλος ή τα λιπ μπαλμ που δίνουν φρεσκάδα και λάμψη, ενώ θρέφουν και τα χείλη σας. Εκτός αυτού ταιριάζουν ιδανικά με το μαύρισμά σας.

Το μυστικό

Μην ξεχνάτε να ενυδατώνετε το δέρμα σας εκ των έσω πίνοντας άφθονο νερό!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ