Τροφές που μας κάνουν να δείχνουμε νεώτεροι!

770

Είναι πλέον γνωστό ότι η διατροφή εκτός από την υγεία, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και στην ομορφιά!

Σήμερα σας παρουσιάζουμε τις 5 τροφές που θα σας κάνουν να δείχνετε πιο όμορφη και λαμπερή

1. Βρώμη

oatmeal

Το αγαπημένο πρωινό της πλειονότητας του πλανήτη είναι γεμάτη με αμινοξέα και βιταμίνη Ε, που τρέφουν το δέρμα, επουλώνουν τις φθορές από την ηλιακή ακτινοβολία και αντιμετωπίζουν τη γήρανση του δέρματος.

2. Καφές

coffee1

Η καφεΐνη βοηθά στην συστολή και τόνωση των αιμοφόρων αγγείων, με αποτέλεσμα να δίνει στο δέρμα μια πιο ομοιόμορφη εμφάνιση. Συνεπώς, διπλό το καλό! Απολαμβάνουμε υπέροχο καφέ και τονώνουμε την επιδερμίδα μας!

3. Γκρέιπφρουτ

grapefruit

Αυτό το θρεπτικό εσπεριδοειδές είναι γεμάτο με βιταμίνη C, που ενισχύει την ανάπτυξη του κολλαγόνου και βοηθά στην πρόληψη της χαλάρωσης του δέρματος. Φάτε το σαν φρούτο ή για πιο εύγευστο αποτέλεσμα συνδυάστε το με άλλα φρούτα σε χυμό.

4. Καρύδια

walnuts

Οι ξηροί καρποί και ειδικά τα καρύδια είναι γεμάτα από ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, που βοηθούν στην ενυδάτωση της επιδερμίδας και λειαίνουν τις ρυτίδες. Καταναλώστε τα με την πρώτη ευκαιρία. Μπορείτε να τα φάτε απλά σαν ξηρούς καρπούς, αλλά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε γλυκά, φαγητά και σαλάτες!

5. Μοτσαρέλα

mozzerella

Τα λευκά δόντια μπορούν να αφαιρέσουν αρκετά χρόνια από την εμφάνιση σου! Έτσι, τροφές με υψηλή συγκέντρωση σε ασβέστιο, όπως η μοτσαρέλα, προστατεύουν και ενισχύουν το σμάλτο των δοντιών. Επίσης, η κατανάλωση μοτσαρέλας αυξάνει την παραγωγή σάλιου και καταπολεμά τα βακτήρια που είναι υπεύθυνα για το κιτρίνισμα των δοντιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ