Tips για ένα λαμπερό… βλέμμα

578

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής ή τουλάχιστον της διάθεσής μας καθώς και της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η υγεία μας. Τα λαμπερά μάτια ομορφαίνουν ασφαλώς κάθε πρόσωπο και γοητεύουν

Αρκετοί είναι οι παράγοντες που μπορούν να ρίξουν σκιά στο βλέμμα μας, όπως ο μολυσμένος αέρας της πόλης, οι πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή ή στην τηλεόραση, ο φωτισμός νέον.

Πώς μπορούμε να αποκτήσουμε λαμπερά και ξεκούραστα μάτια;

  • Ξεκουράστε τα μάτια σας τοποθετώντας πάνω στα κλειστά βλέφαρα από μία φέτα αγγουριού για 10 λεπτά και κάντε συχνά πλύσεις με το έγχυμα ευφρασίας, ενός βοτάνου το οποίο έχει αποδειχθεί σπουδαίος σύμμαχος των ματιών.
  • Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε, όταν τα μάτια σας είναι πολύ καταπονημένα, να πίνετε μία κούπα από το τσάι που θα παρασκευάσετε με ζαμπούκο. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης των ρυτίδων από την πρόληψη.

Ο παραπάνω ισχυρισμός επιβεβαιώνεται από τα πρόσωπα των – κάθε ηλικίας – γυναικών που τρέφονται υγιεινά, αποφεύγουν την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο και το κάπνισμα, ασκούνται τακτικά και χρησιμοποιούν καλλυντικά με τονωτικές και μαλακτικές ιδιότητες.
Μπορούμε όμως ακόμα και να μειώσουμε τις ρυτίδες, οι οποίες ήδη έχουν εμφανιστεί ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές και ενισχύοντας ταυτόχρονα με μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες την αναζωογονητική ικανότητα της επιδερμίδας μας.

  • Πιείτε κάθε πρωί τον «αντιρυτιδικό» χυμό που θα παρασκευάσετε ρίχνοντας στον αποχυμωτή 4 καρότα, 1 αχλάδι, 6 φύλλα μαρουλιού και όσο μαϊντανό ταιριάζει στη γεύση σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ