Καβγαδίσαμε πάλι, τι πρέπει να κάνω;

750

Οι καβγάδες σε μια σχέση είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου δώσει ο σύντροφος σου. Δυστυχώς όμως είναι κάτι που δεν μπορείς να αποφύγεις.

Τι πρέπει να κάνουμε μετά από έναν καυγά έτσι ώστε να ηρεμήσουν τα πράγματα, να αισθανθούμε κοντά ξανά ο ένας με τον άλλο και να αποτρέψουμε καινούριο καβγά στο μέλλον για το ίδιο θέμα;

 1. Αγκαλιαστείτε: Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να κάνουμε μετά από έναν καβγά είναι να αγκαλιάσουμε τον άλλον. Αυτό αμέσως θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο κοντά και, στην πραγματικότητα, μπορεί αυτή η αγκαλιά να είναι η αιτία να σταματήσει ο καβγάς. Μια συμβουλή όμως, δώστε σημασία στο πότε είναι έτοιμος ο άλλος να το αγκαλιάσετε. Πρέπει να του δώσετε χώρο και χρόνο για να ετοιμάσει τον αυτό του για τον τερματισμό του καβγά. Αν δεν προσέξετε και τον αγκαλιάσετε σε λάθος χρόνο, ίσως κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα.

 2. Σεξ: Όχι, ο καβγάς δεν θα είναι πλήρης χωρίς σεξ στο τέλος! Αυτό το είδος του σεξ είναι για πολλούς το καλύτερο και αυτό γιατί βγάζετε όλη την ένταση ο ένας στον άλλο. Παίρνετε τον θυμό και το άγχος που είχατε μέσα σας και προκάλεσε τον καβγά, και τον διοχετεύετε μέσω της σεξουαλικής επαφής. Είναι φοβερό!

 3. Θυμηθείτε τον καβγά: Είναι σημαντικό να θυμόμαστε γιατί καβγαδίζουμε. Αν συνεχώς προκύπτει το ίδιο θέμα στη σχέση σας, καλό είναι να θυμόμαστε έναν προηγούμενο καβγά  και ποια ήταν η αιτία του. Πώς αντέδρασες τότε και πως ο σύντροφός σου; Έτσι, μέσα από αυτή τη διαδικασία ο καβγάς γίνεται… μάθημα ζωής!

 4. Χάδια: Μετά από τον καβγά αγκαλιαστείτε και εξασκηθείτε στα χάδια και τις αγάπες! Είναι πολύ σημαντικό για την ανοικοδόμηση και την ανάκαμψη της σχέσης σας. Η σύνδεση πρέπει να παραμείνει ισχυρή και τι ποιο σημαντικό από τα χάδια. Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλος ήταν ο καβγάς, αγκαλιάσετε αργότερα, γιατί αγαπάτε ο ένας τον άλλον και  τα χάδια απαλύνουν τα κακά συναισθήματα.

5. Συζητήστε: Αχ, αυτό είναι ένα τεράστιο μάθημα που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε μετά από έναν καβγά. Όταν ο καβγάς τελειώσει, συνήθως δεν θέλουμε να το συζητήσουμε και προσποιούμαστε ότι δεν συνέβη ποτέ. Έτσι δεν κάνετε τίποτα! Πρέπει να συζητήσετε τον καβγά, έτσι ώστε με αυτόν τον τρόπο να μην τον επαναλάβετε!

6. Απολαύστε ο ένας τον άλλο: Τέλος, μετά από έναν καβγά, απλά θέλετε να απολαύσετε ο ένας τον άλλο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε πραγματικά να θυμηθείτε γιατί είστε σ αυτήν τη σχέση.

Ενώ οι καβγάδες δεν αποτελούν ποτέ διασκέδαση σε μια σχέση, είναι κάτι που είναι απαραίτητο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ