8 προτάσεις για να κάψεις θερμίδες καθημερινά

631

Δεν χρειάζεται να είσαι όλη μέρα στο γυμναστήριο ή να κάνεις αυστηρή διατροφή για να κάψεις θερμίδες. Μπορείς καθημερινά να κάνεις διάφορες ενέργειες που θα σε βοηθήσουν να χάσεις τα κιλά που επιθυμείς. Διάβασε παρακάτω 8 τρόπους για να καις θερμίδες κάθε μέρα χωρίς κόπο και χρόνο.

1. Καφές
Η καφεΐνη δίνει ώθηση στις θερμίδες να καίγονται για έως και 3 ώρες μετά την κατανάλωση του ροφήματος. Αν δε σου αρέσει ο καφές μπορείς να δοκιμάσεις πράσινο ή κόκκινο τσάι που έχουν επίσης παρόμοια λειτουργία.

2. Πες όχι στους υδατάνθρακες
Αλλά μόνο για δυο μέρες την εβδομάδα αφού ο οργανισμός χρειάζεται σημαντική ποσότητα από υδατάνθρακες ώστε να λειτουργήσει σε κανονικούς ρυθμούς. Αν κάνεις αυτό που σου προτείνουμε έχεις σαφέστατα περισσότερες πιθανότητες να χάσεις βάρος που επιθυμείς.

3. Μάσησε περισσότερο
Κάνε την τσίχλα μέρος της καθημερινότητας σου. Πριν από κάθε γεύμα μάσησε μία τσίχλα. Με αυτόν τον τρόπο θα φας περίπου 10% λιγότερο από το συνηθισμένο, μόλις καθίσεις στο τραπέζι. Οπότε δεν έχεις παρά να εφοδιαστείς με τσίχλες και κάθε φορά που θέλεις να τσιμπολογήσεις κάτι να πάρεις το κουτάκι στα χέρια σου.

4. Κάνε τη ζωή σου πιο …καυτερή
Προσθέτοντας μπαχαρικά στο φαγητό σου μπορείς να αυξήσεις τον μεταβολισμό σου μέχρι και 23%. Τι περιμένεις λοιπόν; Βάλε λίγο τσίλι ή έστω παραπάνω πιπέρι στα γεύματά σου.

5. Κοιμήσου περισσότερο
Το να κοιμάσαι λιγότερο από 4 ώρες την ημέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την επιβράδυνση του μεταβολισμού σου. Το καλύτερο είναι να κοιμάσαι ένα γεμάτο οχτάωρο ή έστω 7 ώρες κάθε βράδυ.

6. Πιες περισσότερο νερό
Οι αφυδατωμένοι άνθρωποι παρουσιάζουν μείωση του μεταβολικού τους ρυθμού, ενώ ένας άνθρωπος που πίνει καθημερινά επαρκή ποσότητα νερού εμφανίζει αύξηση του μεταβολισμού έως και 30%. Βάλε στόχο να πίνεις 2-3 λίτρα νερό την ημέρα. Μπορείς!

7. Τα ενδιάμεσα σνακ
Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για το πόσο βοηθούν τον οργανισμό μας τα ενδιάμεσα σνακ. Για να μη νιώθεις ποτέ πεινασμένος και για να κρατάς πάντα σε εγρήγορση το μεταβολισμό σου, να έχεις πάντα μαζί σου μια μπάρα ή ξηρούς καρπούς ή κάποιο φρούτο.

8. Πέσε στο κρεβάτι για …τρελίτσες
Το ήξερες ότι με το σεξ μπορείς να κάψεις μέχρι και 300 θερμίδες; Ποτέ δεν υπήρξε καλύτερος τρόπος για να χάσεις κιλά!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ