Νέο γυναικείο προφυλακτικό εγγυάται 100% οργασμό!

1114

Χαρμόσυνα νέα για όλες μας!

Τι είναι αυτό που θέλει κάθε νέα και σεξουαλικά ενεργή γυναίκα; Να μείνει μακριά από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Φανταστείτε λοιπόν όλα αυτά να προσφέρονται μαζί με… τη μέγιστη απόλαυση. Εγγυημένοι οργασμοί που θα τινάξουν τα σεντόνια σας!

Η επιστήμη εγγυάται αντισύλληψη και απόλαυση μαζί!

Μετά από χρόνια ερευνών είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει ένα γυναικείο προφυλακτικό που θα φέρει τα πάνω κάτω σε ότι ξέραμε μέχρι σήμερα.

Λοιπόν, τα καλά νέα:

Η επιστήμη επιτέλους αφουγκράστηκε τις ανάγκες μας και δημιούργησε ένα νέο γυναικείο προφυλακτικό, το οποίο όχι μόνο θα βοηθήσει στην πρόληψη των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων ή τις ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, αλλά υπόσχεται επίσης να μας βοηθήσει να πετύχουμε εκρηκτικούς οργασμούς!!!

Το Va wow είναι ένα γυναικείο προφυλακτικό σχεδιασμένο με ένα ειδικό χείλος, το οποίο χρησιμεύει για να αποτρέπει την ολίσθηση του  προφυλακτικού. Η καινοτομία όμως έγκειται στο γεγονός ότι το χείλος αυτό διαθέτει και μια συσκευή δόνησης για να σας ωθήσει πέρα από τα άκρα!!!

Τα αποτελέσματα της έρευνας εντυπωσιακά!

Από τις 50 γυναίκες, μεταξύ των ηλικιών 20-40, το 70% ήταν σε θέση να βιώσει  οργασμό μετά την πρώτη κιόλας χρήση. Ο αριθμός αυτός αυξήθηκε σε 84% την δεύτερη φορά, ενώ την τέταρτη φορά το ποσοστό άγγιξε το εντυπωσιακό 100% (!!!!).

Σύμφωνα με το Yahoo, το Va wow χρειάζεται ακόμα να πάρει την έγκριση του FDA στις ΗΠΑ, αλλά θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη σε ενάμιση χρόνο. Η εταιρεία πίσω από το νέο προφυλακτικό είναι η IXU, η οποία έχει ήδη αρκετή εμπειρία στο χώρο και έχει κατά καιρούς κατοχυρώσει διάφορες πατέντες που αφορούν γυναικεία προφυλακτικά.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η εταιρεία, ο λόγος για τον ξαφνικό ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας για καλύτερα γυναικεία αντισυλληπτικά, είναι επειδή οι άντρες δείχνουν να προτιμούν περισσότερο τα γυναικεία προφυλακτικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ