Ερωτεύτηκα τον «κολλητό» μου! Και τώρα;

612

Το ερώτημα αν υπάρχει φιλία ανάμεσα σε γυναίκα και άντρα, χρόνια τώρα μας βασανίζει, αν και μάλλον ξέρουμε κατά βάθος πως είναι κάτι ανέφικτο.

Αν δεν μιλάμε για τον κολλητό σου φίλο που τον ξέρεις από μωρό (και αυτό δεν είναι απόλυτο πάντα) αλλά για ένα παιδί που είστε συνεχώς μαζί, του λες τα πάντα και τον αποκαλείς φίλο-κολλητό, τότε είναι σημαντικό να προσέξεις κάποια πράγματα ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Σε μια στενή φιλική σχέση γυναίκας-άντρα, είναι σχεδόν σίγουρο πώς σε έναν από τους δυο έχει περάσει η σκέψη για κάτι πιο… ερωτικό.

Αν έχει περάσει από το δικό σου μυαλό…

Μην ντρέπεσαι γι αυτό!

Το να ερωτευτείς τον φίλο σου, είναι κάτι πολύ φυσιολογικό και μάλιστα «υγιές» καθώς έχεις γνωρίσει τον χαρακτήρα του, έχεις δει λογικά πως περνάς καλά μαζί του και πως υπάρχει μια «χημεία». Στη συγκεκριμένη περίπτωση, συνήθως συναντάμε πολύ αληθινά συναισθήματα αφού δεν κοιτάς τόσο την εμφάνιση του άλλου αλλά το ποιόν του σαν άνθρωπο.

Σιγούρεψε το

Καλό είναι να σκεφτείς πολύ καλά πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση. Είναι σημαντικό να σιγουρευτείς για τα συναισθήματα σου, για το τι θες πραγματικά από τον φίλο σου γιατί δεν μιλάμε για έναν τυχαίο άνθρωπο αλλά για κάποιον που λογικά σέβεσαι και θες να είσαι σωστή απέναντι του.

Μίλα του

Δεν έχει και τόσο νόημα να κάτσεις να σκεφτείς πως αν μιλήσεις για τα αισθήματα σου προς εκείνον, τότε θα «θυσιάσεις» τη φιλία σας. Όσο σημαντικός και να είναι στη ζωή σου, φίλους και φίλες για να περάσεις καλά, να πεις τα νέα σου και να πας για ψώνια σίγουρα θα έχεις.

Ζήσε το

Επειδή δεν είναι υγιές να «πνίγουμε» αυτά που νιώθουμε, ας σταματήσουμε να περιοριζόμαστε με ταμπού και ας αφεθούμε, χωρίς παρορμητισμούς βέβαια, σε αυτά τα τόσο ωραία συναισθήματα που πιθανόν να μην τα συναντήσουμε τόσο εύκολα σε άλλον.

Συμπεραίνοντας

Σχεδόν στις περισσότερες φιλίες μεταξύ άνδρα και γυναίκας, «υποβόσκουν» ερωτικές επιθυμίες τουλάχιστον από τη μια πλευρά.

Αν είσαι σε τέτοια φάση λοιπόν, σκέψου πως αυτή χημεία που ίσως έχεις με εκείνον μπορεί να γίνει «εκρηκτική» και στον… ερωτικό τομέα.

Ανάλαβε δράση πριν είναι πολύ αργά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ