Σε θέλει σκληρό και αυτό βγαίνει προς τα έξω

240

Σε θέλει σκληρό: Να τονίσουμε ότι όσα αναφέρονται αφορούν το κρεβάτι με δεδομένη τη συγκατάθεση ενηλίκων ατόμων που ξαπλώνουν σε αυτό

Γράφουμε πραγματάκια να φεύγουν οι σκοτούρες μακριά, αλλά να μιλάμε στη σωστή βάση.

Χρόνια τώρα γνωστό site διεξάγει έρευνες για το sex και ιδίως για τις προτιμήσεις, τις επιθυμίες και γιατί όχι τα βίτσια των γυναικών στο κρεβάτι.

Η τελευταία είναι πολύ αποκαλυπτική, αφού με βάση την επισκεψιμότητα προκύπτει ότι οι γυναίκες προτιμούν το βίαιο sex περισσότερο από τους άντρες.

Ε, ε, άντρες μη βιάζεστε να πάρετε ακόμα και μαστίγια για να ικανοποιήσετε την επιθυμία της. Γιατί πολύ απλά τα απεχθάνεται.

Σε θέλει σκληρό και αυτό βγαίνει προς τα έξω

Διαβάστε λοιπόν προσεκτικά την έρευνα και μπορεί να να τις προσφέρετε καλύτερο sex, οπότε κι΄ εσείς θα ανταμειφθείτε αναλόγως, καθότι το δούναι και λαβείν στο κρεβάτι είναι η πιο καταπληκτική προσέγγιση του sex.

Ιδού τι αποκαλύπτει η έρευνα

Βίαιο σεξ: Ναι, πολύ
Η κατηγορία του βίαιου sex δεν συγκεντρώνει τα μεγαλύτερα ποσοστά επισκεψιμότητας και παρακολούθησης, αλλά οι γυναίκες την προτιμούν κατά 63% περισσότερο από τους άνδρες. Σοκ;

Παιχνίδια και ρόλοι: Ναι, γιατί όχι;
Κι εδώ οι γυναίκες έχουν τον πρώτο λόγο. Συγκριτικά με του άντρες, είναι 75% πιο πιθανό για μια γυναίκα να αναζητήσει αυτήν την κατηγορία. Σιγά – σιγά έρχονται στο προσκήνιο και πολλά ακόμη αμφιλεγόμενα γούστα τους με πιο συνταρακτικά την αδημονία τους για pegging και στοματικό έρωτα. Pegging, ναι. Αν δεν το ξέρεις, καλύτερα να μην το ψάξεις, δεν θα ενθουσιαστείς μ’ αυτό που θα ανακαλύψεις.

Φετίχ, δέρμα, μαστίγια: Όχι, ευχαριστώ
Δεν είναι λίγοι οι άνδρες που έχουν ένα στόλο από φετίχ, γεγονός που αποδεικνύεται και επαληθεύεται από τα αναλυτικά στατιστικά του δημοσιεύθηκαν. H διαφορά όμως από τις γυναίκες κινείται παραδόξως σε λογικά επίπεδα.

Έχουμε μόλις 7% περισσότερες πιθανότητες να πατήσουμε το κλικ στη συγκεκριμένη κατηγορία, η οποία καλύπτει κάθε γνωστό και άγνωστο είδος φετίχ με πιο προβεβλημένα το BDSM, τη macrophilia και τα golden showers. Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε πως θα σαρώσουμε στο ρελαντί, αλλά ατυχήσαμε.

Γενικώς, σοκ. Πολλά και απανωτά. Η στατιστική δείχνει ότι οι γυναίκες είναι περίεργες και πρόθυμες για όλα. Ή -τουλάχιστον- είναι πολύ πιο περίεργες και πολύ πιο πρόθυμες από μας. Και δεν το λέει μόνο το Pornhub, που μπορεί να βασίζει τα στοιχεία του στο δείγμα των γυναικών που όντως παρακολουθούν πορνό στο Ίντερνετ.

Μια πολύ φρέσκια έρευνα του site γνωριμιών OkCupid, συμφωνεί ότι το 62% των γυναικών παθαίνει ερωτικό ντελίριο μόλις ακούει βίαιο κρεβάτι.

Ποιος θα υποστηρίξει με σθένος την αντίθετη άποψη όταν οι γυναίκες σήμερα δηλώνουν σε ανώνυμα ερωτηματολόγια ότι απαιτούν από τον ερωτικό τους σύντροφο να τις τραβάει τα μαλλιά, να τις δαγκώνει, να τις μειώνει με απαξιωτικά λόγια και να τις δένει στο κρεβάτι;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ