Ex sex: 6 λόγοι που «θέλουμε» τον πρώην και γιατί πρέπει να τον αποφύγουμε!

1197

Ενώ ο μύθος που λέει ότι οι άντρες σκέφτονται το σεξ κάθε 7 δευτερόλεπτα έχει καταρριφθεί, το συναίσθημα πίσω από τη στατιστική… παραμένει αληθινό!

Μερικοί άντρες δεν μπορούν να βγάλουν το σεξ από το μυαλό τους.

Ένα άλλο πράγμα που είναι δύσκολο να βγει από το μυαλό;

Ο πρώην!

Αν συνδυαστούν και τα δυο αυτά μαζί, δηλαδή η συνεχής επιθυμία των αντρών για σεξ και το κόλλημα σου με τον πρώην… μάλλον είναι η συνταγή του come back!

Όμως, σύμφωνα με τους περισσότερους ειδικούς, το σεξ με τον πρώην (ex sex) δεν είναι καλή ιδέα.

Εδώ είναι 6 λόγοι που μας κάνουν να αγαπάμε το ex sex και γιατί θα πρέπει να το αποφύγουμε.

  1. Εξοικείωση: Γνωρίζετε καλά ο ένας τον άλλο. Δεν χρειάζεται να τον εντυπωσιάστε, δεν χρειάζεται να του δώσετε να καταλάβει τι σας αρέσει, δεν χρειάζεται να αναρωτιέστε αν θα φρικάρει όταν σου λέτε τις φαντασιώσεις σας. Ένα γνωστό θερμό κορμί… είναι ελκυστικό – αλλά δεν θα σας βοηθήσει να τον ξεπεράσετε και δεν θα σας βοηθήσει επίσης να κάνετε μια νέα αρχή στην ερωτική σας ζωή
  2. Διαθεσιμότητα: Εκτός και αν είσαι από αυτές που πάντα καταφέρνουν να ρίξουν κάποιον στο κρεβάτι, δεν είναι τόσο εύκολο και άμεσο να βρεθεί κάποιος να κάνεις σεξ μαζί του. Οπότε, η εύκολη λύση είναι ο πρώην! Προστατέψτε τον εαυτό σας. Μην βγαίνετε έξω για ποτό μαζί του, μην τον αφήσετε να ανέβει στο σπίτι για να πάρει τα ρούχα που «ξέχασε» και μην απαντάτε στα τηλεφωνήματα που σας κάνει μες τα ξημερώματα.
  3. «Οριστικό τέλος»: «Μόνο μια τελευταία φορά για να τον ξεπεράσω». Έχετε ακούσει ποτέ αυτή τη δικαιολογία; Δεν πρόκειται να λειτουργήσει! Το σεξ θα σας φέρει μόνο πιο κοντά. Είναι σπάνιο το σεξ να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν ήταν γραφτό να είστε μαζί ή να σας κάνει να τον ξεπεράσετε. Διότι στην πραγματικότητα δεν τον ξεπερνάτε… κάνετε σεξ μαζί του!
  4. «Επανασύνδεση». Το σεξ φέρνει στο νου όλα τα είδη ισχυρών συναισθημάτων και είναι αδύνατο να μείνετε αδιάφορες σε αυτά. Ακόμη και το αγκάλιασμα, πόσο μάλλον με ένα γυμνό σώμα, παράγει την ορμόνη ωκυτοκίνη, η οποία μπορεί να σας κάνει να νιώσετε αγάπη και έλξη για κάποιον… που δεν θέλετε στη ζωή σας πια! Τον πρώην! Και αυτό είναι το σχέδιό του. Ο μόνος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα ξεγελαστείτε από το σώμα σας… είναι να μείνετε μακριά από το ex sex
  5. Φίλοι με προτερήματα: Αχ, αυτό το friends with benefits…! Εδώ είναι η αλήθεια. Δεν μπορείτε να έχετε μια ελεύθερη σχέση με τον πρώην σας και το σεξ είναι το λιγότερο «περιστασιακό» που θα μπορούσατε να έχετε. Υπάρχουν πολύ λίγα οφέλη και πολλά μειονεκτήματα. Θα σας κρατήσει από μια νέα υγιή σχέση, ενώ θα μπορούσε να σας αποτρέψει ακόμη και από να βγαίνετε ραντεβού, επειδή θα εξακολουθείτε να αισθάνεστε ότι έχετε «σχέση»! Πραγματικά, δεν είναι αυτό που θέλετε!
  6. Η απουσία: Σας λείπει… Η αλήθεια, αυτή είναι η πιο συμπαθητική και γλυκιά δικαιολογία. Αλλά δεν είναι λόγος για να κάνετε σεξ! Το να σας λείπει είναι φυσιολογικό – μέρος της διαδικασίας του χωρισμού και της ανάκαμψης. Αν κάνετε σεξ, και οι δύο θα πρέπει να ξεκινήσετε αυτή τη διαδικασία ξανά από την αρχή! Και δεν είναι καθόλου ευχάριστο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ