5 προκαταρκτικά… για να πάρει φωτιά η βραδιά σας!

755

Μήπως τα προκαταρκτικά είναι απαραίτητα μόνο για εμάς τις γυναίκες;

Ισχύει ότι οι άντρες τα απεχθάνονται;

Λάθος!

Η αλήθεια είναι ότι πραγματικά το απολαμβάνουν…αν το κάνετε σωστά!

Τα ερωτικά παιχνίδια είναι κάτι που και οι δυο απολαμβάνουν όταν γίνονται για την ευχαρίστηση… και των δυο.

Εδώ θα βρεις 5 συμβουλές για να απογειώσεις τη βραδιά σου… πριν ακόμα ξεκινήσεις το σεξ!

1. Σέξι εμφάνιση: Θυμηθείτε, οι άντρες είναι οπτικοί τύποι από τη φύση τους. Ενεργοποιούνται από αυτό που βλέπουν. Έτσι, η εμφάνιση πρέπει να αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Αν θέλετε να τον διεγείρετε, εντυπωσιάστε τον μ’ αυτό που θα δει. Ακόμη κι αν το έχει δει τόσες φορές. Κάντε την διαφορά. Η σέξι εμφάνιση θα βάλει τις πρώτες σπίθες στη βραδιά.

2. Μίλα του βρώμικα: Μιλώντας βρώμικα, ξεκινάς δυναμικά το ερωτικό παιχνίδι. Υιοθετήστε το για πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ερωτική πράξη. Θα του τρέχουν τα σάλια! Προσοχή όμως γιατί είναι πολύ εύκολο να ξεφύγει και να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα. Αυτό που θα έχετε στο μυαλό, είναι τι του αρέσει και γιατί τον ανάβει.

3. Φίλα τον όπως καμία άλλη: Πάρα πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το φιλί είναι μια βαρετή τεχνική της σεξουαλικής πράξης. Λάθος! Δεν είναι καθόλου βαρετή. Και αν το κάνεις με πάθος και ένταση, τότε μπορεί να είναι απίστευτα καυτό και σέξι! Το κλειδί είναι να αναλάβεις την πρωτοβουλία. Με άλλα λόγια, θα πρέπει να τον φιλήσεις πριν βρει αυτός την ευκαιρία. Μερικές μικρές συμβουλές για… να τον αναστήσετε με τα φιλιά σας!

– Δοκιμάστε πιέζοντας ένα από τα χείλη του ανάμεσα στα χείλη σας.
– Δαγκώστε απαλά ένα από τα χείλη του ανάμεσα στα δόντια σας (Θυμηθείτε: απαλά!)
– Χρησιμοποιήστε το χέρι σας για να μετακινήσετε το κεφάλι του προς τη μία ή την άλλη πλευρά
– Κάντε εναλλαγές από τα χείλη προς το λοβό του αυτιού και τον λαιμό
– Μην αφήσετε παραπονεμένο το υπόλοιπο σώμα!

4. Χρησιμοποιείτε τα χέρια: Ενώ τον φιλάτε, μπορείτε να ενσωματώσετε μια άλλη τεχνική της σεξουαλικής πράξης, το άγγιγμα και το μασάζ. Εδώ είναι τα βασικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε όταν τον αγγίζεται.

– Κατά την πρώτη επαφή χαϊδέψτε πολύ απαλά και στη συνέχεια αρπάξτε τον και κρατήστε τον σφιχτά. Μπορείτε, μερικές φορές, να δοκιμάσετε χρησιμοποιώντας και τα νύχια!
– Δοκιμάστε να σύρετε το δάχτυλό σας πάνω από το χέρι του όσο πιο ελαφρά γίνεται. Ένα γαργαλητό έχει πάντα απίστευτη αίσθηση.
– Το εσωτερικό των μηρών, τα μάγουλα, τα αυτιά, ο λαιμός και το πίσω μέρος του κεφαλιού είναι πιο ευαίσθητα … Στοχεύστε λοιπόν!

5. Κεφάλι: Κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής του. Αυτό το μασάζ είναι μια από αυτές τις ξεχασμένες συμβουλές για ερωτικό παιχνίδι που όμως έχει πάντοτε επιτυχία. Μπορείτε να το κάνετε ενώ κάθεστε δίπλα δίπλα, όταν είστε ξαπλωμένη στο κρεβάτι, όταν φιλιέστε ή ακόμα και όταν κάνετε έρωτα. Προσοχή! Δεν ξύνουμε το κεφάλι του με τα νύχια! Ξεκινήστε από το κάτω μέρος, κοντά στο πίσω μέρος του λαιμού ή ακριβώς πάνω από το αυτί του.

Τα χέρια σας χαλαρά, αρχίζουν να ωθούν αργά και ηδονικά τα δάχτυλά μέσα στα μαλλιά του, προς τα επάνω, προς την κορυφή του κεφαλιού του. Όταν φτάσετε στην κορυφή του κεφαλιού, διπλώστε τα δάχτυλά σας ελαφρά και απαλά και φέρτε τα προς την αντίθετη κατεύθυνση, ξύνοντας ελαφρά το κεφάλι του.

Μετά από όλα αυτά.. η βραδιά θα πάρει φωτιά!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ