Απίστευτο! Κάνοντας σεξ.. γεμίζει το πορτοφόλι;

713

Sex for success, μάλλον είναι το νέο ρητό!

Το μυαλό και το σώμα σας θα σας ευχαριστεί κάθε φορά που “το κάνετε”… αλλά δεν θα είναι τα μόνα.

Παραδόξως, το πορτοφόλι σας θα σας ευχαριστεί κι αυτό!

Και όχι, δεν μιλάμε για το αρχαιότερο επάγγελμα!

Μια νέα μελέτη από το Anglia Ruskin University στο Ηνωμένο Βασίλειο, διαπίστωσε ότι εκείνοι που έχουν σεξουαλική επαφή 2-3 φορές την εβδομάδα κερδίζουν 4,5% περισσότερο από τους λιγότερο παιχνιδιάρηδες συναδέλφους τους.

Οι ερευνητές επίσης διαπίστωσαν ότι οι άντρες που δεν κάνουν σεξ κερδίζουν 1,3% λιγότερο από εκείνους που κάνουν.

Οι Επιστήμονες ανέλυσαν στοιχεία από 7.500 Έλληνες, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη σχέση μεταξύ της σεξουαλικής δραστηριότητας και του μισθού.

Ανακάλυψαν μια ισχυρή συσχέτιση μεταξύ των δύο αυτών παραγόντων: “Η σύγχρονη κοινωνική ανάλυση δείχνει ότι η υγεία, οι γνωστικές, οι μη γνωστικές δεξιότητες και η προσωπικότητα είναι σημαντικοί παράγοντες που επηρεάζουν το επίπεδο των χρηματικών απολαβών.”

Η ιατρική και ψυχολογική βιβλιογραφία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η σεξουαλική δραστηριότητα σχετίζεται με την καλή υγεία και τη βελτίωση των σωματικών και ψυχικών ικανοτήτων, την ψυχική ευεξία και τις διατροφικές συνήθειες.

Μια άλλη θεωρία υποστηρίζει ότι όσο πιο ευτυχισμένα και πιο “γεμάτα” είναι τα άτομα στη ζωή τους, τόσο πιο παραγωγικά και επιτυχημένα θα είναι στη δουλειά τους. Γεγονός που μεταφράζεται σε αύξηση του μισθού!

Η θεωρία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι πρέπει να αγαπήσουν και να αγαπηθούν, σεξουαλικά και μη-σεξουαλικά.

Ελλείψει αυτών των στοιχείων, οι άνθρωποι μπορεί να γίνουν επιρρεπείς στη μοναξιά, το κοινωνικό άγχος και την κατάθλιψη – όλοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν τον εργασιακό τους βίο.

Η μελέτη, διαπίστωσε επίσης ότι οι εργαζόμενοι με προβλήματα υγείας είναι λιγότερο σεξουαλικά ενεργοί, οδηγώντας τους ερευνητές να συμπεράνουν ότι περισσότερο σεξ σημαίνει πιο ευτυχισμένοι εργαζόμενοι.

Όμως, μερικές ερωτήσεις παραμένουν αναπάντητες από τη μελέτη.

Μήπως το σεξ βελτιώνει την απόδοση στην εργασία; Οι υψηλότερα αμειβόμενοι, μήπως είναι ευκολότερο να αποκτήσουν σεξουαλικό παρτενέρ; Είτε έτσι είτε αλλιώς, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο!

Όλοι θα πρέπει να κάνουν περισσότερο σεξ!

Φυσικά, είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι η συσχέτιση δεν σημαίνει αιτιώδη συνάφεια (δηλαδή ότι κάνοντας περισσότερο σεξ δεν θα γεμίσει αυτόματα το πορτοφόλι σας).

Αλλά, αφού έχει αποδειχτεί ότι το σεξ κάνει καλό στην υγεία, γιατί να διαφωνήσουμε;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ