Τι τρελαίνει τους άντρες στο σεξ;

1819

Εννοείται ότι δεν αφήνουμε κανένα να μας υπαγορεύει πως θα συμπεριφερόμαστε στη σεξουαλική μας ζωή. Είναι όμως φορές που αναρωτιέσαι, τι είναι αυτό που θέλουν οι άντρες;

Μην ανησυχείς!

Δεν χρειάζεται να κάνεις ακροβασίες και εξωτικές στάσεις, αν και αυτό δεν είναι κακό κάποιες φορές!

Οι άντρες θέλουν απλά πράγματα για να είναι ευτυχισμένοι στο κρεβάτι.

1. Μίλα του βρώμικα
Αν σκεφτείς ότι αυτά δεν είναι για μένα, ή δεν εκφράζουν το σύντροφο μου… περίμενε λιγάκι! Η ερμηνεία του dirty talk είναι διαφορετική για τον καθένα και εξαρτάται από τον τρόπο που μιλάει στην καθημερινότητα του, αλλά και τον τρόπο που εκφράζεται στη σχέση του. Όσο σεμνή ή ντροπαλή και να είσαι, λέξεις και φράσεις όπως «υγρή», «είναι τόσο ωραίο» και «πιο δυνατά»… μπορεί να κάνουν θαύματα!

2. Ανάλαβε τον έλεγχο
Είναι γεγονός! Ένα άντρας είναι πολύ δύσκολο να αντισταθεί σε μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει και πως να το πάρει! Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να βγάλεις μαστίγιο και να φορέσεις δερμάτινα εσώρουχα. Θα μπορούσε να είναι κάτι τόσο απλό όσο το ανέβεις από πάνω, να καρφώσεις τα χέρια πίσω και να αφήσεις το κεφάλι να λικνίζεται με τον «ρυθμό». Παίρνοντας τον έλεγχο στην επιλογή των στάσεων μπορεί επίσης να αποδειχθεί πραγματικά καυτό. Προσοχή! Ακριβώς όπως όταν μιλάς βρώμικα, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι πολύ περίπλοκο ή βρώμικο.

3. Πρότεινε μια καινούρια στάση
Αν υπάρχει μια νέα στάση που έχεις δει και θέλεις να δοκιμάσετε, θα κερδίσεις πόντους. Μπορεί να είναι κάποια εξαιρετικά δημιουργική ή περίτεχνη στάση και μπορεί να περιλαμβάνει τζακούζι, σαντιγί και μπανάνες, αλλά μην ξεχνάς τις παραδοσιακές κλασσικές στάσεις που δεν έχετε εξερευνήσει ακόμα. Μην ανησυχείς αν η στάση θα δουλέψει και για τους δυο. Είναι μια αλλαγή που, αν μη τι άλλο, θα ξανά ανάψει τη φλόγα στο κρεβάτι σου.

4. Εξέπληξε τον
Είναι αλήθεια ότι οι εκπλήξεις μπορεί να τρομάξουν. Για παράδειγμα πολλοί, ίσως, να ένοιωθαν άβολα αν έβγαζες από το συρτάρι ένα σεξουαλικό βοήθημα. Ρίχνοντας, όμως, μερικά νέα πράγματα στο κρεβάτι μπορείς ταρακουνήσεις τον έρωτα σας και πραγματικά δεν ακούγεται καθόλου κακή ιδέα! Μπορείς να κάνεις ακόμα και το ίδιο το σεξ μια έκπληξη. Βούτηξε τον στο διάδρομο ή μέσα στην κουζίνα, χωρίς να το περιμένει. Τέτοιες στιγμές, που δεν μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου, σίγουρα θα γίνουν από το σύντροφο σου ευπρόσδεκτες.

5. Άστον να βλέπει
Οι άντρες ερεθίζονται οπτικά. Επιλέγοντας στάσεις όπου μπορούν να πάρουν μια εικόνα του τι συμβαίνει… είναι εξαιρετικά διεγερτική! Εναλλακτικά, κάθε στάση μπορεί να βελτιωθεί με ένα καλά τοποθετημένο καθρέφτη, που θα τον βοηθήσει να έχει πλήρη εικόνα της δράσης. Αν θέλεις πραγματικά να τον τρελάνεις, μην τον αφήσεις να σε αγγίξει ή να σε φιλήσει κατά τη διάρκεια της συνουσίας. Θα σε βλέπει και θα λιώνει..!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ