Ανακάλυψε 4 σημεία G και… απογείωσε τη σεξουαλική σου ζωή!

838

Είναι αλήθεια.. μια γυναίκα έχει πολλά σημεία G σε όλο το σώμα της!

Όταν ενεργοποιηθούν σωστά αυτά τα σημεία μπορεί να σας φέρουν πιο κοντά σε μια αξέχαστη οργασμική βόλτα.

Στην πραγματικότητα, μια γυναίκα μπορεί να φτάσει στην κορύφωση χωρίς στην πραγματικότητα να υπάρξει επαφή με την “ευαίσθητη περιοχή” της!

Όσες έχουν απολαύσει κάποια στιγμή ένα αισθησιακό μασάζ σε όλο το σώμα, ενδέχεται να έχουν γνωρίσει την έντονη έξαψη που δημιουργείτε από την ενεργοποίηση των σωστών σημείων. Η ευχαρίστηση είναι… απερίγραπτη! Η ενέργεια διαπερνά ολόκληρο το σώμα και όχι μόνο τα γεννητικά όργανα. Αυτό από μόνο του ανοίγει το σώμα προετοιμάζοντάς το για έναν έντονο και μεγάλης διάρκειας οργασμό.

Ποια είναι αυτά τα σημεία;

1. Ο λαιμός: Το πίσω μέρος του λαιμού, η σπονδυλική στήλη που οδηγεί μέχρι τον κόκκυγα και οι μύες που βρίσκονται γύρω από την σπονδυλική στήλη στο λαιμό είναι… «τα χείλη». Ο κόκκυγας είναι… «η κλειτορίδα» και ο λαιμός είναι… ο «κόλπος».

Όταν πιέζεται ο λαιμός και οι μύες γύρω από τη σπονδυλική στήλη και δουλεύονται σωστά, η περιοχή γίνεται ένα πραγματικό σημείο G, ετοιμάζοντας το κορμί για την κορύφωση! Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να μην περιοριστούμε σε απλά χάδια αλλά να φροντίσουμε την περιοχή με απαλή πίεση και αισθησιακό μασάζ

2. Ο βραχίονας: Η περιοχή του χεριού κάτω από τον ώμο και μεταξύ του αγκώνα, στο εξωτερικό μέρος του βραχίονα είναι ένα ακόμη σημείο στόχος.

Μετά από αρκετές δοκιμές μπορείτε να βρείτε το ειδικό σημείο πίεσης, που όταν πιέζεται άμεσα και για 10 δευτερόλεπτα ή περισσότερο, έχει την ικανότητα να οδηγεί τον οργανισμό σε οργασμική ανάσα και τον πλημμυρίζει με ένα κύμα ευχαρίστησης.

3. Ο μηρός: Το εξωτερικό μέρος του μηρού πάνω από το γόνατο σε όλη τη διαδρομή προς τα ισχία, μπορεί να προκαλέσει… «σεισμό»!

Το σημείο ερεθισμού της περιοχής αυτής βρίσκεται  κατά μήκος του μυός που βρίσκεται στην εσωτερική πλευρά και είναι πλησιέστερα στην πίσω πλευρά του ποδιού.

4. Τα πόδια: Το πάνω και το κάτω άκρο του ποδιού είναι τα σημεία που απαιτούν «ενδιαφέρον», ενώ το σημείο ερεθισμού βρίσκεται κατά μήκος του ποδιού. Για κάθε γυναίκα είναι σε διαφορετική θέση, και μόνο αυτή μπορεί να ανακαλύψει το σωστό σημείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ