Συμβουλές για να κρατήσεις τη σχέση σου ζωντανή

693

Δουλειά, άγχος, οικονομικά προβλήματα  και άλλοι λόγοι μπορούν να φθείρουν τη σχέση σου. Υπάρχουν όμως λύσεις ώστε να μπορέσεις και εσύ αλλά και ο σύντροφός σου  να αναζωπυρώσετε την ερωτική σας ζωή. Διάβασε παρακάτω με ποιους τρόπους μπορείς να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου.

Για τις γυναίκες:

«Πώς ήταν η μέρα σου;» Ενδιαφέρσου να μάθεις πως κύλησε η μέρα του στον εργασιακό χώρο ή γενικότερα. Άφησέ τον να σε αναφέρει τυχόν σκέψεις ή προβληματισμούς και να νιώσει πως είσαι πάντα δίπλα του.

«Σήμερα μπορείς να παρακολουθήσεις τον αγώνα της αγαπημένης σου ποδοσφαιρικής ομάδας». Το να επιλέξει ο σύντροφός σου να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα ή να καταπιαστεί με μία αγαπημένη του δραστηριότητα δεν σημαίνει κατ’ ανάγκην ότι σε αποφεύγει. Αυτή η δραστηριότητα τον ξεκουράζει και τον χαλαρώνει.

«Χρειάζομαι τη βοήθειά σου για να επιλύσω αυτό το πρόβλημα». Οι άντρες έχουν την ανάγκη να αισθάνονται χρήσιμοι αλλά και να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για είσαι ευτυχισμένη. Ζήτησέ του βοήθεια για οποιοδήποτε πρόβλημά σου.

«Θέλω να βγούμε το Σαββατοκύριακο οι δυο μας». Άφησε πίσω άλλες δραστηριότητες ή εκκρεμότητες και αφιέρωσε λίγο χρόνο στον σύντροφό σου. Είναι μία μοναδική στιγμή για να βρεθείτε οι δυο σας μακριά από τη ρουτίνα και το άγχος της καθημερινότητας. Μην θεωρήσεις ποτέ τον σύντροφό σου δεδομένο.

Για τους άντρες:

«Πώς ήταν η μέρα σου;» Είναι εξίσου σημαντικό ο σύντροφος να ρωτά τη σύντροφό του πως πέρασε τη μέρα της. Ρώτησε με όλη σου την αγάπη και όχι από υποχρέωση. Άλλωστε, τα αυθεντικά αισθήματα φαίνονται με την πάροδο του χρόνου.

«Είσαι πολύ όμορφη/ σέξι». Οι γυναίκες λατρεύουν τα κομπλιμέντα. Φρόντισε να αναγνωρίζεις τα προσόντα της συντρόφου σου και σε τακτά χρονικά διαστήματα να της τα επισημαίνεις. Παρατήρησε τις αλλαγές στα μαλλιά, στο στυλ και πες της πόσο ωραία είναι. Ακόμα και όταν φορά τις αθλητικές τις φόρμες ή η ψυχολογία της είναι χάλια, φροντίστε με ένα κομπλιμέντο να την ανεβάσεις.

«Θα ήθελες να περιποιηθώ τον κήπο;» Ή γενικότερα να ασχοληθείς με τις δουλειές του σπιτιού. Δεν εννοούμε φυσικά να πάρεις πανί και σφουγγαρίστρα αλλά εργασίες όπως το κλάδεμα ή το πότισμα των δέντρων είναι μία καλή κίνηση ώστε να κάνεις τη σύντροφό σου να χαμογελάσει από χαρά. Θα τη βοηθήσεις να κατανοήσει πως την νοιάζεσαι και πως δεν θέλεις να την κουράζεις τόσο πολύ με τις δουλειές του σπιτιού.

«Αυτό το βράδυ θα το αφιερώσουμε σε μας». Δείξε στη σύντροφό σου πως θέλεις να περάσεις το βράδυ μαζί χωρίς έγνοιες και υποχρεώσεις. Δείξε της την τρυφερότητά σου και την αγάπη σου. Το καλύτερο δώρο για μία γυναίκα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ