Πράγματα που πρέπει να κάνεις αντί να πας για ψώνια

683

Είναι γνωστό ότι ι γυναίκες παραπονιούνται ότι δεν έχουν τίποτα να φορέσουν. Είναι πολύ ενοχλητικό να μην σε εμπνέουν τα ρούχα σου. Αν θέλεις να σταματήσεις να σπαταλάς χρήματα σε πράγματα που δεν πρόκειται ποτέ να φορέσεις, ίσως είναι καιρός να οργανώσεις την ντουλάπα σου.

Ωστόσο, οι περισσότερες από εμάς δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά την αγορά νέων ρούχων κάθε εβδομάδα. Γι αυτό  πρέπει να σκεφτούμε έξυπνους τρόπους για να μεγεθύνουμε τεχνητά την ντουλάπας μας! Εδώ είναι μερικές συμβουλές που μπορεί να είναι χρήσιμες:

 

1. Οργάνωσε την ντουλάπα σου: Οι ακατάστατες ντουλάπες σε αποτρέπουν από το να δεις τις δυνατότητες που έχεις και έτσι, ξεχνάς μερικά από τα καλύτερα κομμάτια σου.

2. Απαλλάξου από ότι δεν χρειάζεσαι: Σταμάτα να είσαι νοσταλγική και πούλα ή δώρισε κάποια ρούχα που δεν έχεις φορέσει τους τελευταίους 12 μήνες. Μπορεί να κερδίσεις χρήματα για να πάρεις κάτι καινούργιο, ή να κάνεις μία καλή πράξη.

3. Οργάνωσε ένα πάρτι ανταλλαγής ρούχων: Μάζεψε τις καλύτερες φίλες σου και βγάλε όλα τα ρούχα που δεν φοράς και που ξέρεις; Μπορεί το ρούχο που δεν σου αρέσει να είναι όνειρο για κάποια άλλη.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ