Λάθη που δεν πρέπει να κάνεις στην περιποίηση του προσώπου σου

576

Κάθε γυναίκα περιποιείται καθημερινά την επιδερμίδα του προσώπου της. Συχνά όμως γίνονται λάθη και αντί να φροντίζουμε το δέρμα μας, έχουμε το αντίθετο αποτέλεσμα. Διάβασε πιο κάτω τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στη περιποίηση του προσώπου τους και αντιμετώπισέ τα.

Πλένεις το πρόσωπό σου μόνο το πρωί

Πιο βασικό από το πρωινό πλύσιμο του προσώπου είναι το βραδινό. Με δεδομένο ότι κατά τη διάρκεια του ύπνου τα κύτταρα της επιδερμίδας αναπλάθονται και αναζωογονούνται οι πόροι πρέπει να είναι καθαροί για να μπορούν να ανασαίνουν.

Χρησιμοποιείς υπερβολική ποσότητα ενυδατικής

Η χρήση της ενυδατικής κρέμας είναι απαραίτητη σε καθημερινή βάση και μάλιστα πρωί – βράδυ προκειμένου να μην αφυδατώνεται η επιδερμίδα, ωστόσο μεγάλη ποσότητα κρέμας ή και χρήση πάνω από δυο φορές την ημέρα μπορεί ακόμη και να αλλοιώσει τον τύπο της επιδερμίδας μιας γυναίκας.

Βγάζεις τα φρύδια σου πολύ κοντά στον καθρέφτη

Το κάνουν οι περισσότερες γυναίκες. Όταν θέλεις να βγάλεις τα φρύδια σου κολλάς το πρόσωπό σου στον καθρέφτη σε μια προσπάθεια να μην σου ξεφύγει ούτε μια τρίχα. Όμως, με αυτόν τον τρόπο δεν έχουν συνολική εικόνα του προσώπου και έτσι το αποτέλεσμα καταλήγει, συνήθως, να μην είναι καθόλου συμμετρικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ