5 ερωτογενή σημεία του σώματος που πρέπει να ξέρεις

1205

Σίγουρα θα έχεις προσέξει ότι υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία στο σώμα σου, αλλά και στου συντρόφου σου που αυξάνουν την ερωτική επιθυμία περισσότερο από άλλα. Μάθε παρακάτω τις 5 ερωτογενείς ζώνες και στη συνέχεια ανακάλυψέ τες με τον σύντροφό σου στο κρεβάτι.

  1. Ο λαιμός είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ερωτογενείς ζώνες. Ένα απαλό άγγιγμα ή και μία ανάσα μπορεί να τον αναστατώσεις. Δοκίμασέ το και δες την αντίδρασή του.
  2. Τα μαλλιά είναι επίσης ένα σημείο που μπορεί να προκαλέσει τις αισθήσεις. Χάιδεψε απαλά τα μαλλιά του κι άφησέ τον να κάνει το ίδιο σε εσένα.
  3. Η πλάτη και οι ώμοι είναι μέρη του σώματος που μπορεί να σε διεγείρουν ερωτικά μόνο και μόνο από την όψη. Δοκίμασε να ξεκινήσεις από αυτά τα σημεία.
  4. Οι πατούσες και οι παλάμες αποτελούν εξίσου μέρη που μπορούν να προκαλέσουν την ερωτική σου διάθεση. Ένα άγγιγμα ή ένα αισθησιακό μασάζ αρκούν για να ξεκινήσεις…
  5. Τα αφτιά είναι μία γνωστή ερωτογενής ζώνη. Την ώρα που τον φιλάς δοκίμασε να πάς το χέρι σου προς το αφτί και θα καταλάβεις τη διαφορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ